View Single Post
Vechi 08.04.2009, 22:35:06
emanuel2007
Guest

Implicit

pe munte UE nu va avea pretentia sa aplice legile alea valabile pentru sate , deoarece ei o sa interzica sa faci buda acolo unde mai este posibilitatea ca sa te racordeze ei la reteaua publica de canalizare ; insa sus pe munti nu o sa fie niciodata tevi de preluare a rahatilor nostri , de la fiecare buda de pe munte pana in sate ; si deci , acolo nu o sa se aplice legile astea satanice ; la fel si cu apa : nu o sa iti poata interzice sa iei apa din paraie pe munte , pe cand in sat o sa iti zica ca legea zice sa te racordezi la canalizarea publica si ca nai voie sa iti faci fantana sau ciusmea personala ... astea sunt noile legi satanice , nu ai ce sa ii faci ... la fel si cu lemnele : sus pe munte nu o sa stie nimeni daca io o sa imi iau din cand in cand niste lemnisoare din padure din alea cazute pe jos ; iar intr-o pivnita , iarna nu trebuie sa faci decat un foculet cu un lemnisor acolo si gata ...

nu mai e mult pana cand o sa se stranga cureaua ; si cand o sa mai vina inca un 6 o sa fie mult mai greu sa iti mai faci pivnita aia ; si o sa iti para rau ... da ma rog fiecare face ce vrea ... nu avem de ce sa aduna bani pentru pustie : mai ales pentru ca banii cat de curand nu o sa mai fie valabili , ci o sa trebuiasca sa iti iei un card cu cip , daca vrei sa fa iti faci pacate ; insa daca nu vrei , atunci singura solutie e cartofu la pivnita sus pe munte

daca vrei sa te intaresti pentru pustie , du-te cate oleaca sa vezi cum e ; stai mai intai cateva saptamani , apoi cateva luni , si tot asa ...

io nu am plecat din manastire ca nu am mai putu sta ; am plecat ca trebuia sa plec , asa era voia Domnului ... si nu imi pare rau , desigur ... acu imi dau io seama ( tot mai mult ) ce bine a fost ca am plecat ...
Reply With Quote