Citat:
În prealabil postat de coralina
Nu stiu ce sa-ti raspund frate Icjulian.  Asa este, vremurile pe care le traim sunt tulburi, credinta in Dumnezeu nu mai e parte componenta si primordiala a vietilor oamenilor asa cum era acum cateva zeci de ani...
Sigur ca nu sunt de acord cu mediatizarea cazurilor de homosexualitate, nu trebuie sa facem parada cu asemenea "apucaturi" insa daca legea o permite, asa cum bine subliniezi tu, nu avem cum sa ne opunem.
Cat despre felul in care a fost aprobata legea similara in Olanda, te asigur ca aici nu a fost nevoie de referendum! Foarte rar aud in jurul meu oameni care sa comenteze ceva "negativ" la adresa homosexualitatii. Stii care e atitudinea oamenilor? Ei zic: "... nu ma deranjeaza atat timp cat isi vad de treaba lor si isi indeplinesc datoriile de cetateni si contribuabili la bugetul de stat; e problema fiecaruia cum isi gestioneaza viata privata si cu cine isi imparte patul".
Doamne ajuta!
|
Vezi , asta e prostia omeneasca . Nepasarea fata e celalalt atunci cand il poti ajuta . Fiecare ii poate spune aproapelui ce greseste daca il poate indrepta . Nu este voie sa spui " Nu-mi pasa ce spune celalat sau ce gandeste sau ce crede ! " . Sa nu fie ! Unii oameni mai apleaca urechile la ce li se spune , e adevarat , din ce in ce mai rar si uneori iti si dau o replica acida , dar pt. Hristos sa incercam sa le suferim si pe astea .
Cam asta e si atitudinea in Romania , dar banuiesc ca stii asta . Si noi incercam sa fim " europeni " , atata ca poporul roman are o istorie mult mai veche decat a multor tari din Europa actuala .
Toti ziceti ca nu avem ce face . Dar daca nu mai mergem la vot ? Sincer , acuma dimineata pe moment nu imi vine in minte nici o grozavie acre sa mai poate s-o legalizeze . Poate totusi una , nu-i mai zic numele . Insa probabil a nu-i mai vota ar fi ideea cea mai buna , pentru ca altfel scapam lucrurile din mana , noi , poporul . Si pana la urma traim democratie , cel putin teoretic...