View Single Post
Vechi 09.04.2009, 08:15:26
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de john1942 Vezi mesajul
Asa stau lucrurile. Dar ce ar trebui cinstit? Oasele? sau Biblia care este Cuvintul lui Dumnezeu. Ma suprinde ca nu gasim in Biblie sa fi lasat oasele vreunui apostol. Dece ? pai este pur speculatie sa crezi ca daca te atingi de oase te vei vivdeca. Traiesc printre noi si in toata lumea mii de nenorociti. Ce sar atinge ei daca intradevar sar outea vindeca.
{[(Intr-un dialog cu un penticostal pe tema vorbirii in limbi , dupa ce m-am tot contrazis cu el , acesta imi spune:"DUPA CE AI SA TE BOTEZI SI AI SA PRIMESTI DUHUL SFANT AI SA INTELEGI CUM STAM CU VB. IN LIMBI"-frumos raspuns, NU...evident eu n-am nevoie de botezul lor, nici "duhul sfant" pe care il primec ei, nici de vb. in limbi ,DAR SA STII CA MI-A PLACUT RASPUNSUL OMULUI.)]}

Si acum iti zic si eu: ATUNCI CAND VEI FI BOLNAV , VEI AVEA CREDINTA , TE VEI RUGA SI TE VEI ATINGE DE SF. MOASTE ,- ATUNCI AI SA INTELEGI CUM STA TREABA CU MOASTELE. Degeaba s-ar vorbi pe aceasta tema zile in sir, doar experienta poate vorbi in acest dialog si pe aceasta tema..
Cati BOLNAVI ai auzit tu ca, DUCANDU-SE CU CREDINTA (aici nu ma refer doar la teorie cum fac sectarii, ci la credinta lucratoare), S-AU INTORS FARA VINDECARE? Nu o simpla atingere te face sanatos...Dar sa stii ca poti sa mergi BOU si sa vii VACA,- asta e expresia pe care o folosesc pt. cei care se intru in apa, se "pocaiesc".
Daca unii cu o boala grea s-au dus bine pregatiti la moastele unui sfant cu gand de vindecare si s-au intors tot asa, -aici ma refer ca s-a intor tot cu boala inapoi- , nu inseamana ca nu e ajutat. Fac o paranteza aici si te intreb, oare cati bolnavi nu se sinucid datorita unei boli? Daca nu se vindeca FIZIC se vindeca PSIHIC.
Daca esti sectar tot ce-am spus iti va fi foarte greu sa intelegi.
Reply With Quote