View Single Post
Vechi 09.04.2009, 09:01:00
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Citat:
În prealabil postat de icjulian Vezi mesajul
In Romania nu exista vot impotriva , in afara de cazul referendumului . Dar asa ceva nu s-a organizat . O sa zici ca ma leg de cuvinte , prin urmare ma duc putin si pe ghicite referitor la ceea ce ai vrut sa spui . Poate ca tu prin vot impotriva ai vrut sa spui ca de fapt nu-l votezi pe unul , ci pe celalalt . OK . dar uite , eu nu am auzit pe nimeni in ultima campanie sa spuna ca vrea sa legalizeze incestul si totusi s-a inamplat . Deci , de fapt oamenii au mers la vot pentru a li se creste salariile si pensiile si s-au ales ( si ) cu legalizarea incestului , desi sunt sigur ca marea majoritate a votantilor nu si-a dorit asta . Si atunci nu este singurul vot impotriva de fapt a nu mai merge la vot ?
Lumea actuala , cel putin UE , nu se dezvolta pe o platforma inainte stabilita . Mai exact , cand le trazneste prin cap vreo idee , ei o pun in aplicare , desi au promis altceva in campanie , facand referire la aspecte mult mai importante din viata omului ( vezi mai sus ) . in UE nu se stie ce va fi maine , peste o luna , peste un an , etc. De exemplu , la aderare , Romania si-a pus semnatura pe un act " in alb " cum se spune , adica nu stie ce va fi exact dar orice va fi , se accepta . Asta au sesizat-o grecii si o sustin si eu .
In occident e simplu . Salariile sunt indestulatore ( nu spun ca acolo se plimba cainii cu covrigi in coada , dar in romania cand nu mai au nici macar coada , darmite covrigi ) , protectia sociala este buna ( am vazut in Germania de oameni care isi permiteau sa traiasca doar din ajutorul social sau din somaj si aveau tot ceea ce aveam eu ca om care munceste in Romania , ba isi mai permiteau si un vin sau o bere peste ) , pe cand in Romania , fara 1000 de Euro lunar nu poti sa spui ca traiesti cat de cat bine . Poate ca suna progresist , dar avand in vedere ca ma intereseaza si pe mine personal , adica mi-ar placea sa am un salariu decent ( sunt vorbitor de 6 limbi straine recunoscut international si am si studii superioare , plus alte o gramada de calificari legate de meseria mea obtinute prin institutii europene ) si abia imi gasesc de lucru in Romania . Ti se pare normal ?
Nu, nu mi se pare normal, dar totusi se intimpla, deci est eceva ce tu nu poti controla, din pacate.

Deci ceea ce poti face, este de a te salva, cit mai ai timp( ma refer la suflet).

Lucruri strambe au existat de-a lungul istoriei, tot timpul. Doar personajele s-au schimbat si timpurile.

Este lucrarea celui rau, deci, tu fa lucrarea lui Dumnezeu.
Este valabil si pentru mine, si pentru toti.