View Single Post
Vechi 09.04.2009, 10:40:52
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Frate Mihail, tu esti baiat tinar si ar trebui sa cintaresti mai mult ce fel de limbaj folosesti...ce inseamna in conditiile unei economii globale de intrajutorare expresia "seceta trei patru ani PE PAMINT"

Pe care pamint omule. Nu are cum sa fie seceta PE TOT GLOBUL. Daca avem seceta la noi sa zicem de 10 ani IMPORTAM DIN ALTA PARTE...oare ai auzit de conceptul asta? I M P O R T de grine?...deci cum sa nu ne mai dea societatea de mincare?
Treaba cu importul sta subreda intr-o situatie de criza globala. In circa 20-50 de ani cam de pe unde este Romania in jos si pana la longitudinea similara in emisfera sudica se va forma o banda mare de desert pe latitudinea intregii planete. Daca iei o harta demografica vei vedea ca acolo locuiesc cam 5 din cele 6 miliarde pe glob. Acestia vor migra spre nord ca sa nu moara. Adica peste noi, si noi la randul nostru peste altii. Incearca sa-ti imaginezi cum va arata populatia globului ticsita in 1/4 din fostul spatiu si sa mai si faca agricultura sa ajunga la toti! Sa inteleg ca vom face import intergalactic si ne vor ajuta "extraterestrii"???