Dragii mei,
In primul rand mii de scuze pentru ca ieri nu am mai intrat pe forum.
Am ramas placut surprins cand am intrat astazi dimineata pe forum si am vazut toate cuvintele de incurajare. Va multumesc din toata inima mea. Pentru mine inseamna enorm de mult.
Trebuie sa va marturisesc ca sunt foarte pacatos .... desi stiu ca Domnul ma va ajuta, am momente de teama, de deznadejde, sunt foarte speriat si gandurile negre ma macina :"daca nu ma voi vindeca"..."daca nu voi raspunde la tratament" ... "daca toate planurile si visele mele nu vor avea finalizare". Spun o rugaciune Sfantului Nectarie, si imi mai revin, dar nu intotdeauna.
Nu ma pot plange ca este o boala grea ... ca ma bate Dumnezeu. Ma rog doar celui de Sus si Maicutei Domnului sa ma intareasca ca sa pot sa merg mai departe, si cu tratamentul acesta. Mai am doar 2 luni de tratament, si apoi vom vedea ce va fi.
Ma mai rog Domnului sa ma lumineze si sa ma ajute sa nu fiu suparat pentru cei ce m-au imbolnavit, sa nu le port pica si sa nu ii judec. Am avut momente in care am fost foarte suparat si ma gandeam de ce de la o banala operatie de apendicita am ajuns la asa ceva .... si viata mea s-a dat in totalitate peste cap. Apoi, cu ajutorul Sfintei Parascheva, Sfantului Nectarie, Sfintei Maicute Maria si ajutorul Domnului, am inceput sa imi dau seama ca totul in viata se intampla cu un motiv bine stabilit, iar daca Cel din Ceruri asa a dorit sa fie, inseamna ca asa este mai bine sa fie.
Eu trag nedejde si speranta ca totul va fi bine, si ca Dumnezeu ma va ajuta si pe mine pacatosul.
Cu ajutorul Domnului voi merge astazi la Biserica Sfantului Nectarie, si va voi pomeni si pe voi, cei ce ati avut suflet mare sa ma incurajati. Va multumesc din toata inima mea inca odata si sa va dea Dumnezeu sanatate.
Doamne ajuta !