View Single Post
Vechi 09.04.2009, 20:48:57
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgeval Vezi mesajul
A renunta la Dumnezeu inseamna a renunta la sensul existentei mele, iar a trai fara sens nu pot. Ce sa fac sa-l inventez-sensul- sa cred in ceva teoretic? Nu pot Dumnezeu este Calea, Adevarul si Viata.
Ma gandeam tot timpul la cei ce-l exclud pe Dumnezeu din viata lor, cat de jalnic incearca ei sa-si creeze un sens si pana la urma ori o dau in bara , ori sfarsesc tragic, unii dau sens vietii prin tutun, alcool si droguri, altii prin nopti pierdute la jocuri de noroc si cu prostituate, pt altii sensul vietii sunt banii, averea, altii au o viata grea, nu viseaza nu au idealuri nu au tinte, traiesc blestemandu-si zilele si plangandu-si de mila ca nu-si pot plati ratele si intretine familia si din aceste cauze cad automat in patimi ca meniul sa fie complet

Fara Dumnezeu, e o prostie sa zici ca viata are sens, iti trebuie mult curaj sa spui ca aceasta viata merita traita, aceast jeg plin de suferinte care te tine in asteptarea unei clipe de bucurie, merita pretul? poate pentru cei bogati ai lumii pana la un anumit timp, dupa aia devine fara sens

Viata asta, fara Dumnezeu nu ar merita efortul de a te trezi dimineata , nici macar atat, scoala, munca, truda, zbateri? pt ce, sa fim fericirti? nu suntem, tot timpu cautam o fericire pe care credem ca altii o au iar noi nu dar niciodata nu o gasim, si sfarsim prin a ne tara ultimele zile in boli si suferinte cumplita , rod al trairi noastre destrabalate..si..apoi ..dupa suferinta, plans, plictiseala, durere, unele clipe de fericire apoi iar durere, griji, bogatie, saracie, sete foame, saturatie, scarba, etc..intuneric.. ..inconstienta..vesnica..ce minunata a fost viata, merita sa traiesti nu? de ce nu am recurs la ..intunericul care oricum vine, mai repede folosind un pistol sau o franghie? de ce? ne place durerea, suferinta, grijile, plansul ? sau totusi ceva ne face sa credem ca ..daca dincolo lucrurile stau total, dar total opus decat am crezut noi, privite printr-o cu totul alta prisma?

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote