Subiect: Pacatul
View Single Post
Vechi 10.04.2009, 00:20:01
Anca-Miha
Guest

Implicit

Multumim, Nina draga, pentu postarile tale foarte clare si explicite. Ar mai fi de adaugat un singur lucru: cat timp mai traim in lume nu vom gasi puterea de a ne arata asa cum suntem si de a face fata criticii, pe care neconditionat ne-o vor aduce cei, care ne cunosc, vazandu-ne ca am renuntat la farduri, bijuterii si parfumuri.
Dar daca vom ajunge sa traim in familie, dar pentru Dumnezeu in primul rand, atunci vom dori sa placem Lui mai intai si apoi oamenilor. Cum El ne cunoaste ca nimeni altul, nu va mai fi nevoie de farduri si retusuri, chiar noi ne vom simti mai bine in pielea noastra, nemaiavand stresul permanent al competitiei cu suratele noastre si cu propria noastra persoana de la o varsta mai tanara. Acest lucru implica si o dezpatimire si o indepartare de pacate, si prin aceasta prisma nu ne vom mai identifica cu cea "mai tanara si mai frumoasa" care am fost cu ani in urma. Ce eliberare!
Am desprins aceasta idee dintr-o conferinta la care a participat Maica Ecaterina ( fosta Monica Fermo), care indepartandu-se de trecutul ei "glorios", si parcurgand o perioada de dezpatimire, cu 3000 de metanii pe zi, a ajuns sa nu se mai recunoasca in persoana Monicai Fermo, simtind ca este doar Maica Ecaterina. O noua nastere de sus.
Reply With Quote