View Single Post
Vechi 10.04.2009, 12:48:58
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a II-a)

[COLOR=purple]104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a II-a)

[/COLOR]
2. O altă nepotrivire se referă la durata “lucrării” speciale de la Pucioasa. Există un text care afirmă că “Lucrarea” de la Pucioasa n-a început în 1955, ci în 1932!:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=fuchsia]De la vârsta de nouă ani[/COLOR][COLOR=blue], acest trup [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl am de folosință[/COLOR][COLOR=blue], [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru poporul[/COLOR][COLOR=blue] Domnului Iisus Hristos. Crezi? Purta o singură rochiță și în loc de cămășuță. Și mânca mere pădurețe, dar era miere, nu mere…” (Citat din “Cuvântul” datat 1 mai 1979)[/COLOR]
Cuvintele “[COLOR=fuchsia]acest trup [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl am de folosință[/COLOR][COLOR=fuchsia] pentru popor…[/COLOR]” spun clar că “poporul de la Pucioasa” s-a folosit de darurile Verginicăi încă din anul 1932, pe când ea avea vârsta de 9 ani. Înseși “vedeniile” repetate din perioada copilăriei nu pot fi considerate exterioare “lucrării”, și ele chiar sunt relatate pe larg în biografia “Sfintei Virginia” ca argument al alegerii ei suprafirești, ca “proorociță” a Domnului. Chiar Verginica afirmă că relațiile ei cu “poporul” sunt anterioare anului 1955:
[COLOR=blue]“… Nu mai e [/COLOR][COLOR=fuchsia]anul 1954[/COLOR][COLOR=blue]. O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mai sunteți de atunci[/COLOR][COLOR=blue], și sunteți de astăzi, când se uită moartea pe fereastră să numere pe cine să ia cu grămada. Duhovnicește vorbesc.” ([/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 16 aprilie 1975)[/COLOR]
În acest context, pare perfect plauzibil ca “lucrarea” să aibă astăzi venerabila vârstă de 77 de ani!
Cu toate acestea, liderii pucioși preferă să considere că lucrarea” a început în anul 1955, deci în urmă cu [COLOR=red]54 [/COLOR][COLOR=red]de ani[/COLOR].
În acest context, apare cu totul inexplicabil de ce Dumnezeul de la Pucioasa vorbește astăzi când de [COLOR=red]50 de ani[/COLOR], când de [COLOR=red]55 de ani[/COLOR], când de [COLOR=red]cincizeci și ceva de ani[/COLOR], când despre [COLOR=red] peste cincizeci de ani[/COLOR], când despre [COLOR=red]cincizeci de ani și mai bine[/COLOR], de parcă aritmetica ar fi un experiment extrem de dificil pentru “El”:

[COLOR=blue]“…începutul lucrării Mele de cuvânt prin trâmbița Mea Verginica acum [/COLOR][COLOR=red]cincizeci și cinci de ani[/COLOR][COLOR=blue].” (Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009)[/COLOR]

[COLOR=blue]“ O, Fiule scump, în toată vremea cea de [/COLOR][COLOR=red]peste cincizeci de ani[/COLOR][COLOR=blue], de când Tu stai pe pământ cu a doua Ta venire prin această lucrare de cuvânt…”( [/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ Așa l-am învățat Eu mereu, mereu și pe poporul Meu cel din vremea aceasta, timp de[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci și ceva de ani[/COLOR] [COLOR=blue]de când îl învăț… ““(Citat din “Cuvântul” datat 05-04-2009[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ O, de[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci de ani[/COLOR] [COLOR=blue]atât de frumos Îmi învăț poporul! (05-04-2009[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“…începutul lucrării Mele de cuvânt prin trâmbița Mea Verginica acum [/COLOR][COLOR=red]cincizeci și cinci de ani[/COLOR][COLOR=blue]. “(Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009 [/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ Acum [/COLOR][COLOR=red]cincizeci și cinci de ani[/COLOR] [COLOR=blue]El ne-a dat cuvânt să coborâm pe pământ și să așezăm binecuvântare arhierească peste lucrarea Lui de trâmbițare din zilele acestea…”([/COLOR][COLOR=blue] Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ Învățați-i pe tot mai mulți dintre cei ce au băut din acest izvor de cuvânt al Meu timp de[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci de ani și mai bine[/COLOR][COLOR=blue]… “(Citat din “Cuvântul” datat 08-12-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“…sunt [/COLOR][COLOR=red]peste cincizeci de ani[/COLOR] [COLOR=blue]de când Domnul a venit pe pământ cu facere nouă de om nou, de popor nou, și apoi cuvânt de facere a Ierusalimului nou, precum scrie în Scripturi, iar Scripturile se împlinesc. “([/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 08-11-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ Tot ce am proorocit Eu prin acest cuvânt, timp de[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci de ani[/COLOR] [COLOR=blue]grăit, se împlinește împlinind în om împărăția Mea, care împărățește peste cei ce se fac împărăția Mea. “(Citat din “Cuvântul” datat 21-09-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“…grăiesc peste pământul român de[/COLOR] [COLOR=red]mai bine de cincizeci de ani[/COLOR][COLOR=blue]… “(Citat din “Cuvântul” datat 09-08-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“…așa cum au făcut mulți lângă lucrarea Ta în toată vremea celor[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci de ani[/COLOR] [COLOR=blue]ai cuvântului… “([/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 22-06-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ Te simți atâta de puternic ca să poți să-Mi zdrobești truda Mea cea de[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci de ani[/COLOR][COLOR=blue]? “(Citat din “Cuvântul” datat 22-06-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“…și n-am avut în poporul Meu cel de[/COLOR] [COLOR=red]cincizeci de ani[/COLOR][COLOR=blue], n-am avut ucenici cu care să-Mi port lucrarea, … “(Citat din “Cuvântul” datat 25-05-2008[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR]

[COLOR=blue]“ O, mult duh de lucifer am avut Eu în poporul Meu cel de [/COLOR][COLOR=red]cincizeci de ani[/COLOR][COLOR=blue]… “(Citat din “Cuvântul” datat 25-05-2008[/COLOR][COLOR=blue])

[/COLOR]
O mărturisire pe cât de sinceră, pe atât de dezarmantă. Problema este că a rămas și extrem de actuală.