Citat:
În prealabil postat de Saurian
Decât unul care să ne vândă Uniunii Europene ( cum au fost toți care s-au perindat la șefia statului )... Ne sunt ascultate telefoanele, ni se bagă cipuri pe gât, țara asta este vândută ( vezi Roșia montană și alte scandaluri de gen ) și poți spune că nu ar fi nevoie de un Vadim?! Ar fi nevoie dacă nu pentru altceva măcar ca să nu fim bătaia de joc a Europei ( sau poate doar de fațadă spune atât de multe... ). Nu sunt adeptul lui Vadim dar văzând în ce hal s-a ajuns cu poporul ăsta... și Băsescu, și Iliescu, și Constantinescu și toți... ne merităm conducători așa de proști. Spunea un mason la o emisiune despre cipuri: "vă spun eu de ce a intrat legea asta fără să știe nimeni. Că toți erau preocupați de Elodia în loc să se gândească ce se întâmplă cu poporul ăsta" ( iar tipul ăsta era pentru cipuri ).
Aș vrea să văd la conducere oameni ca Vadim sau Gigi Becali ( sperând că nu e doar gura de ei ) și chiar dacă am ajunge izolați de Europa dar măcar nu am fi jucăria Marilor Puteri. Eu dacă mă voi mai duce la vot, i-aș vota doar pe oamenii ăștia care par mai simpli și mai proști că mi-a ajuns cu politicienii ăștia șmecheri și deștepți...
|
In 2000 parca Vadim trebuia sa fie presedinte,cand a fost turul 2 dintre Vadim si Iliescu(cred ca in 2000) atunci au fost sigur fraudate alegerile ,Vadim a iesit presedinte,am citit multe articole despre aceasta.