View Single Post
Vechi 12.04.2009, 17:13:48
veveritza
Guest

Implicit

[COLOR=Blue]biserica lui Hristos e una singura formata din crestini adevarati din toata lumea(ortodocsi, penticostali, catolici, si altele) deci nu sunt 1001 de biserici cum a zis cineva mai inainte ci una singura.

[COLOR=Black]Nu iosifpetre, nu este asa, biserica lui Hristos nu este formata dintr-o lume amestecata in diferite crezuri, ci doar din cei care cred si se inchina Sfintei Treimi, care o cinstesc pe Maica Domnului asa cum se cuvine (si nu o considera doar o femeie obisnuita), care au si se folosesc de Sfintele Taine, care se inchina si se insemneaza cu semnul Sfintei si de viata facatoarei Cruci; si ar mai fi multe de spus, acestea sunt doar cateva; deci, cei care nu cred in toate acestea si mai ales ortodocsii care s-au lepadat si au plecat la sectele aparute ca ciupercile dupa ploaie, si-au vandut sufletul pe un blid de linte, sunt doar niste biete imitatii de crestini; sa nu uiatam ca noi am fost increstinati de Sf. Andrei, nu avem nevoie dupa 2000 de ani de crestinism de atatia "vizionari" dornici sa ne rapeasca sufletele
Apoi, sa-mi fie cu iertare, dar nu inteleg o iota din ce afirmi; spui ca acum 4 ani ai devenit crestin, ca daca te intreaba cineva spui ca esti crestin dar ca esti si ortodox, deci cat ai fost ortodox ai fost pagan, sau cum? apoi ai devenit crestin dar ai ramas si ortodox?
Ai fost tu asa de curios sa cunosti ortodoxia si ai ajuns la concluzia ca studiind-o nu intelegi nimic?
Ai grija sa nu fii din categoria celor care isi vand sufletul pe un blid de linte, caci acest sufletel este al lui Dumnezeu si vom da socoteala pentru ce am facut cu el . [/COLOR]
[/COLOR]
Reply With Quote