View Single Post
Vechi 12.04.2009, 17:24:00
emanuel2007
Guest

Implicit

razboiul al treilea mondial va fi cea mai cumlita pagina din istoria omenirii ... dar nu asta e cel mai groaznic lucru care ni se va intampla ... in acel razboi vor muri miliarde ( !!!!!!!!!!!!!!! ) de oameni , si toti ( aproximativ ) se vor duca in iad ... asta e cel mai cumplit lucru ... io am vazut de doua ori raiul , in viata mea , dar iadul l-am vazut de muuuulte ori , in multe feluri ... insa nu m-a influentat atata de mult ca am vazut raiul ( cu toate ca si asta m-a facut pe veci alt om ) , pe cat m-a influentat ca am vazut iadul ... a vedea iadul este mult mai impresionant decat a vedea raiul ... a vedea iadul si a simti si suferinta celor de acolo , e cel mai impresionant lucru care l-am vazut vreodata ... nu stiu cum sa spun altora sa nu se mai duca in iad ; ca nimeni nu vrea sa se teama de ce ii asteapta ; toti spun : lasa ca ma pocaiesc la moarte ; toti ortodocsii ( ca sa nu mai zic de cei de alte religii ) zic asta ... si e o greseala fundamentala ; ca sa te pregatesti pentru lumea de dincolo iti trebuei multi ani de zile nu o zi sau cateva ore ... nu stiu cum sa fac pe altii sa inteleaga asta ...
Reply With Quote