View Single Post
Vechi 12.04.2009, 20:02:21
Iustin32 Iustin32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2008
Implicit

Ca Hristos imi porunceste sa am dragoste si fata de dusmani, o impinesc in momentul cand aceia sunt intr-o nevoie de orice fel si-i ajut cat pot de bine, dar dragostea mea nu poate trece de ereziile celor care au sfasiat Biserica lui Hristos si au produs atata dezbinare in sanul familiilor si poporului roman. Dovada cea mai clara a inselarii lor sta in miile de secte asazis crestine, fiecare cu denominatiunea si doctrina ei ratacita.

30. Atunci se va arata pe cer semnul Fiului Omului si vor plange toate neamurile pamantului si vor vedea pe Fiul Omului venind pe norii cerului, cu putere si cu slava multa.(Mat 24,30)

O alta mare erezie si ratacire a voastra este deturnarea adevarului cu privire la sensul propriu al semnului Fiului Omului care se va arata pe cer care e semnul Sfintei Cruci si despre care voi ziceti ca reprezinta semnele sfarsitului: razboaie, calamitati naturale, seceta, etc despre care Hristos a vorbit anume in acelasi capitol dar mai sus:
6. Si veti auzi de razboaie si de zvonuri de razboaie; luati seama sa nu va speriati, caci trebuie sa fie toate, dar inca nu este sfarsitul.
7. Caci se va ridica neam peste neam si imparatie peste imparatie si va fi foamete si ciuma si cutremure pe alocuri.
8. Dar toate acestea sunt inceputul durerilor.
9. Atunci va vor da pe voi spre asuprire si va vor ucide si veti fi urati de toate neamurile pentru numele Meu.
10. Atunci multi se vor sminti si se vor vinde unii pe altii; si se vor uri unii pe altii.
11. Si multi prooroci mincinosi se vor scula si vor amagi pe multi.
12. Iar din pricina inmultirii faradelegii, iubirea multora se va raci.
(Mat 24, 6-12)
Asa ca degeaba tot vorbiti voi de iubirea crestina cand nu aveti dragoste pentru ADEVARUL LUI HRISTOS si asa cum am mai zis, talcuiti dupa mintea voastra Biblia.