104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a VI-a)
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a VI-a)
6. Cel ce nu-l iubește pe “Dumnezeul Pucioasei” este dat anatemei:
[COLOR=blue]“ Pace ție[/COLOR], [COLOR=red]popor de nou Ierusalim[/COLOR] [COLOR=blue]pe pământ! Așa te-a numit pe tine Domnul. [/COLOR][COLOR=red]Cel[/COLOR] [COLOR=red]ce nu-L iubește pe Domnul Dumnezeu tău, să fie anatema![/COLOR] [COLOR=blue]Acesta este cuvânt spus de râvna apostolică a ucenicului Fiului meu, Pavel apostolul, vas al Duhului Sfânt al Tatălui meu și al Fiului meu, iar eu spun: cel ce nu te iubește pe tine pentru că ești al lui Dumnezeu, acela este anatema, și să se trezească acela. Amin.” ([/COLOR][COLOR=blue]Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)[/COLOR]
Sunt parafrazate cuvintele apostolului Pavel care se refereau la Hristos cel viu și Atotputernic:
“ [COLOR=#993300]Cel ce nu iubește pe Domnul[/COLOR] [COLOR=red]să fie anatema!”[/COLOR][COLOR=#993300](I Cor.16,22)[/COLOR]
Dar tot Pavel este și cel ce a dat anatemei pe cei ce aduc Evanghelii falsificate, cum sunt și pucioșii cu a lor “Evanghelie a Șfintei Proorocitze Virginia”:
“ [COLOR=#993300]Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti [/COLOR][COLOR=red]altă Evanghelie [/COLOR][COLOR=#993300]decât aceea pe care v-am vestit-o –[/COLOR] [COLOR=red]să fie anatema![/COLOR] [COLOR=#993300]Precum v-am spus mai înainte, și acum vă spun iarăși: Dacă vă propovăduiește cineva [/COLOR][COLOR=red]altceva[/COLOR][COLOR=#993300] decât ați primit –[/COLOR] [COLOR=red]să fie anatema![/COLOR] “[COLOR=#993300](Gal. 1, 8-9)[/COLOR]
|