View Single Post
Vechi 12.04.2009, 23:40:36
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
M-am implicat Silvia și în politică după 90, și mulți si-au urmărit doar proprile interese. Mi-e scârbă de politică și de teatrul ăsta ieftin. Să facă politică generația lui Scrabble și cei de -o credință cu el. Ei sunt "viitorul" țării . . .
[COLOR=green]Daca te-ai implicat, ai constatat ca politica este un lucru foarte urat, o mocirla si politicienii sunt oameni fara caracter, fara morala, fara principii. Nu avem politicieni de profesie. Toti sunt niste oportunisti. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Scopul lor e sa se capatuiasca. Coruptia a atins cote inimaginabile, cote care sperie si occidentul. Mafia se extnde. I-am intrecut pana si pe mafiotii italieni. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Cum de s-a ajuns aici? Din cauza noastra. Noi le-am permis politicienilor sa faca ce vor, sa fure cu vagoanele, sa distruga tot ce era - industrie, agricultura, sanatate, invatamant, cercetare... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]S-a ales praful de tara si de noi. S-a ajuns de am inlocuit dictatura comunista cu dictatura UE. Politicienii ne-au adus la stadiul de a spune, fara sa fim nostalgici, ca era mai bine atunci decat acum. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Si pentru tot ce s-a intamplat si se intampla suntem noi vinovati pentru ca ne-am resemnat. Si ce asteptam? Sa vina un circar, un ratat, sa ne destepte, poate sa ne dea si lectii de democratie pe TV-uri asa cum fac majoritatea politicienilor.[/COLOR]