View Single Post
Vechi 13.04.2009, 09:29:37
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabrielmoreanu Vezi mesajul
ceia ce imi place este ca indiferent de cate argumente ti-as aduce eu ,tu continui sa ramai neclintit in ceia ce crezi si un lucru si mai bun este ca imi aduci argumente biblice asta ma bucura .Parerea mea este ca daca ne sustinem explicatiile cu ceia ce am inteles din biblie ,si suntem sinceri ,Dumnezeu ne va lumina pe amandoi .n-as vrea sa transformam acest dialog intr-o scena de aruncat segeti unul in altul si daca eu pot sa invat ceva si tu la fel ,atunci sa ne lasam calauziti de Duhul lui Dumnezeu.(1cor15/5.. )
Imi cer iertare ca ma bag in discutia vostra dar..., dragul meu stiu ca nu vezi altceva decat BIBLIA , si bine si faci, DAR TU ESTI CONVINS CA IMPLINESTI TOT CE SCRIE IN EA??? ASA CUM TREBUIE EA INTELEASA SI CUM TREBUIE URMATA??
ESTI sigur ca BIBLIA nu mai are cateva lipsuri, chiar si din canonul cartilor???
Esti sigur ca tu esti in stare sa pui mana pe o biblie si sa te apuci de citit asa de unul singur , fara povatuitor, si SA INTELEGI CE CITESTI? (vezi capitolul cu famenul din FAPTE).

Pune mana pe scrierile patristice, sau daca nu poti atunci cerceteaza istoria crestinismului, si uitate in ortodoxie cu inima deschisa si apoi spunene parerea!!!
Vezi si aparitia protestantismului si a cultelor neo-protestante, si fa-ti si aici o imagine...apoi compara.

Nu te lasa influentat de nimeni in lume, ORICE RELIGIE ARE SI O ISTORIE...nu poti lasa la o parte trecutul , nu poti sa-ti faci un dumnezeu al tau dupa biblie, nu poti trece cu vederea faptul ca OAMENII CARE S-AU CREZUT CEI MAI SINCERI CU DIVINITATEA, SAU "JUCAT" CU BIBLIA DUPA BUNUL PLAC, ..., nu cred ca tu ai putea sa nu intelegi faptul ca oamenii in loc sa fie uniti intr-o credinta au ajuns "DIN CAUZA BIBLIEI" sa fie o sumedenie de credinte.

Sa lasam la o parte ortodoxia, DE CE CEI CARE AU PUS BAZELE SECTEI RESPECTIVE NU S-AU UITAT LA CEILALTI- de ce sunt baptisti, penticostali, adventisti, iehovisti, etc. fiecare la randul sau cu derivatele sale? De ce nu sunt numai un fel?

Stii ce se intampla , A AJUNS OMENIREA SA-SI BATA JOC DE EVANGHELIA LUI HRISTOS!
Sunt sectarii urmasii Evangheliei , din moment ce nu percep adevarul asa cum este el?

Eu sa stii ca sunt satul sa aud faptul ca :NU CREDINTA TE MATUIESTE!- dar o credinta nu te si calauzeste?

Nu trebuie sa-mi raspunzi mie la intrebari, ci tie!