Subiect: smerenia
View Single Post
Vechi 13.04.2009, 09:53:24
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Sunt multe de spus și pentru Florin Ionuț,
Partea asta n-am inteles-o...

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
dar poate altă dată când o să-i trag o palmă pentru a vedea dacă întoarce cu rapiditate și obrazul celălalt, nu de alta , dar și el e un teoretician foarte bun.
Doamne ajută ! +
O injuratura se mai poate trece cu vederea, nu trebuie sa fii sfant ca s-o ignori. Eu despre asta vorbeam. Daca ajungi sa rabzi o palma sau sa intorci chiar obrazul celalalt, atunci esti aproape de desavarsire pentru ca atunci implinesti porunca lui Hristos care zice sa-ti iubesti si vrajmasii si sa suferi pana la sfarsit nedreptatea...

Eu nu stiu cum m-as comporta in caz ca cineva ar da in mine, poate ca as incerca sa fug daca as fi atacat de mai multi o data sau sa-l imobilizez daca ar fi singur si sa-i explic ca nu-i frumos sa lovesti oamenii... :) Dar poate ca m-as enerva si as lua de jos levieru', mai stii?! Caci toti am vazut negru inaintea ochilor la nervi si stim cum e sa nu te mai poti controla. Deci e mare diferenta intre a te gandi la astfel de situatii cu mintea lucida sau fiind intr-o situatie neasteptata cand intr-o secunda ai de ales intre putine variante.

Dar dumneata ce-ai face in caz ca te-ai plimba seara cu nevasta prin parc si te-ar ataca trei "crestini"? Iti spun eu ce-as face, cu multa sinceritate: le-as sparge dintii la toti trei daca s-ar putea. :) Deci depinde de situatie, de conjunctura, de inspiratie, de noroc sau de "noroc"...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote