despre intelegere
1.DAR TU ESTI CONVINS CA IMPLINESTI TOT CE SCRIE IN EA???
Unul singur cand a intrebat ,Cine ma poate invinuii ca am pacat ? n- a fost nimeni sa-l invinuiasca.Eu sunt cel mai mare pacatos cum sa am pretentia ca am implinit tot ce este scris in Biblie.Eu ma chinui sa stau in picioare si cand am impresia ca stau ,atunci cad mai rau.Fara Isus nu m-as ridica mai mult de caracterul unui animal ,dar multumire fie adusa lui Dumnezeu care are grija de oamenii bolnavi si ne ridica atunci cand suntem daramati si stlabiti
2.ASA CUM TREBUIE EA INTELEASA SI CUM TREBUIE URMATA??
Noi cat vom traii pe acest pamant nu-L vom putea intelege pe Dumnezeu ,Iov spunea la un anumit moment . Poti spune tu ca poti patrunde adancimile lui Dumnezeu, ca poti ajunge la cunostinta desavarsita a Celui Atot puternic ,cine poate spune asta,nimeni ,
Cele 5 fecioare care nu aveau unt de lemn pt candele ,atunci cand au cerut, celor care aveau cele ce aveau au spus ca daca le dau , nu le va ajunge lor,nu au lasat impresia ca au de dat ,si untul de lemn reprezenta Duhul Sfant care lumineaza pe orice om venind in lume ,deci nu s-a creat impresia ca le prisosea, acei oameni care dau impresia ca stiu totul si ca nu mai au ce invata ca au Duhul Sfan din belsug nu fac parte din categoria cele cinci fecioare care au intrat cu Mirele la nunta
3.ESTI sigur ca BIBLIA nu mai are cateva lipsuri, chiar si din canonul cartilor???
Este o panta periculoasa pe care daca intram s-ar putea sa ajungem pe" calea cea larga "
Toti Sfinti Parinti ,nu au pus la indoiala autoritatea Sfintelor Scripturi si au cosiderat-o singurul etalon de inspiratie moral ,spiritual si etic
4.Esti sigur ca tu esti in stare sa pui mana pe o biblie si sa te apuci de citit asa de unul singur , fara povatuitor, si SA INTELEGI CE CITESTI? (vezi capitolul cu famenul din FAPTE).
Atunci cand vrei sa citesti singur Sfintele Scripturi ,si esti sincer ca vrei sa intelegi adevarul si nu vrei sa citesti ca sa descoperi ce spune Biblia despre alti ,atunci eu am inteles din capitolul cu famenul din FAPTE ca Dumnezeu nu te lasa si va trimite un om de-al Sau ca sa te lumineze.
5.Orice Scriere care spune despre iubirea lui Dumnezeu ,despre Isus din Nazaret o citesc cu mare placere .
6.Istoria unei Biserici nu ajuta la manturea mea ,ci doar credinta in Isus Cristos
7. Ca sunt atatea Biserici asta arata ca nici una nu are adevarul si oamenii se iubesc mai mult pe sine, decat pe Dumnezeu
|