View Single Post
Vechi 14.04.2009, 01:45:38
Anca-Miha
Guest

Implicit

Silvia, dar nu numai regele a primit bani sau casa inapoi; sunt multi care au beneficiat de retrocedari. Nu e normal sa primesti inapoi ce-i al tau, dupa ce ti s-a luat proprietatea cu japca?
Pune-te in locul pagubitului si vezi cam ce simte cel, care ramane fara proprietate si eventual a mai fost bagat si in inchisoare pentru ca era intelectual, cum s-a intamplat dupa 1948; sau pentru ca a plecat in strainatate, ca mine. Daca ai fi tu una dintre acestia, nu ai cere inapoi ceea ce-ti apartine de drept? Eu inteleg situatia, caci si bunicului meu i s-a luat casa in care locuia si atelierul pe care il avea si din care isi castiga existenta. Abia anul trecut am primit inapoi terenul pe care a fost acel atelier.
Silvia, pe tine te deranjeaza nedreptatile, dar nu accepti indreptarea acelor nedreptati? Asa ceva nu se poate. Cred ca nu ai stat sa meditezi destul asupra acestui lucru. Cat timp nu se remediaza aceste nedreptati, nu exista sansa de indreptare a situatiei din Romania.
Doar despre asta discutam noi aici... Pana nu se face dreptate, vor veni tot din aceia, care vor permite nedreptatea.
Reply With Quote