14.04.2009, 11:39:52
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
[COLOR=green]Poate cineva să explice de ce? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=green]Mingile de tenis...[/COLOR][/SIZE] [COLOR=green] [/COLOR]
[COLOR=green]Terminasem orele și-n drum spre casă am cumparat și revista pe care o citesc săptămânal. Cât am baut cafeaua, am răsfoit-o, am citit și articolul despre masajul mâinilor cu mingi de tenis și, pe lista de cumpărături, am trecut să iau și două mingi de tenis.
Am cumpărat, m-am întors acasă și-am vrut să recitesc articolul dar nu l-am mai găsit... Am crezut ca a trecut mama pe la mine și a luat foaia cu articolul pentru că i s-o fi părut și ei interesant. Și, fără să verific dacă într-adevăr lipsește vreo foaie, am coborât și am cumpărat altă revistă.
Articolul nicăieri...
- Doamne, îl citisem, cumpărasem și mingi de tenis. Chiar că nu mai înțelegeam nimic...
- Am sunat-o pe Doina, prietena mea, și-am întrebat-o dacă a cumpărat revista. Mi-a răspuns că a și citit-o. Am întrebat-o dacă a citit articolul despre masajul mâinilor cu mingi de tenis.
- Cred că mi-a scăpat, mi-a răspuns ea. Dar, uite îl caut, îl citesc și te sun îndată.
Într-adevăr, m-a sunat îndată, oarecum supărată, ca să-mi spună că nu e 1 apilie.
Știam și eu că nu-i 1 aprilie dar nu știam unde este, unde dispăruse articolul despre masajul mâinilor cu mingile de tenis... Eram complet dezorientată, buimăcită... Nu-mi puteam explica ce se întâmplă...
Articolul a apărut trei săptămâni mai târziu în aceeași revistă în forma în care l-am citit și cu exact aceleași poze...[/COLOR]