View Single Post
Vechi 14.04.2009, 21:13:06
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iulyaan Vezi mesajul
Hai sa fim seriosi,mai oameni!vorbim de basescu?acest impostor fara scrupule,acest dement care conduce romania spre marginda haosului,acest betiv si huligan mahalagiu care bate campii?ca-l injura?nu face nimeni nimic?ar trebui inchis nu injurat.a propulsat si conduce cel mai prost guvern,dupa al doilea razboi mondial.el si gasca lui de PDL-sti cretinoizi faramiteaza romania.a promis 50% pt profesori,stimata doamna profesoara silvia.stiu ce vorbesc,pentru ca si mama lucreaza in acelasi sistem.aoleu!don base dupa tam-tamul din senat,ca invatamantul este prioritate NU MAI POATE FACE ACEST EFORT.E CRIZA.dar pana acum unde ai fost stimate domn basescu.criza a venit in 2 zile?mai incetati cu aberatiile stimabililor.stimate domn cozia parca sunteti purtatorul de cuvant al acestei monstruoase aliante.in spaate e patriciu!sunteti sigur?luati-va voalurile atotstiutoare si trezitiva.
Intrutotul de acord cu tine, eu nu l-am sustinut pe asta nici o clipa. La el mi-a placut doar faptul ca are empatie referitor la cei de jos, populism si memoria lui fantastica, insa in politica externa de ex. reprezinta perfect definitia marionetei UE...insa in conditiile penuriei planuite de valori si a unei tarisoare mici si vindute...este cit de cit acceptabil...
Reply With Quote