View Single Post
Vechi 14.04.2009, 21:19:32
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Ei, daca e omul lui Patriciu, atunci are spate; dar ca simplu independent, nu prea...
Nu uitati ca eu traiesc intr-o tara cu rege/regina; regalitatea mi se pare normala, caci are doar functie de reprezentare.
[COLOR=green]Repet ce am mai spus: Pe 9 sau 10, cand Duda si-a anuntat candidatura, RTV a dat un fragment dintr-un interviu din aug 2008, interviu de-al Elenei Udrea care spunea ca ar fi auzit cum ca Patriciu ar fi purtat niste discutii cu Duda ca sa-l convinga sa candideze la presedintie. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Vezi tu? Ceea ce a spus E Udrea vara trecuta s-a adeverit dupa atatea luni. Ai sa spui ca e barfa politica. Da, poate, pentru data cand a fost spusa, aug 2008. Acum, a devenit certitudine.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Si, daca regele are doar rol decorativ, de ce sa avem noi nevoie de marionete? Pentru ce sa cheltuiasca statul roman, anual, milioane ca sa intretina niste lenesi care, oricum, nu au nici sange romanesc, nici simtire romaneasca? [/COLOR]