Subiect: filmulet 666
View Single Post
Vechi 15.04.2009, 11:03:22
Saurian Saurian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.08.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de sergiu Vezi mesajul
Chestia cu iadul in mijlocul pamantului mi se pare cel putin trasa de par! Iadul este un loc "spritual" nu unul fizic. Nu-mi vine sa cred ce citesc! Au sapat aia si cand de odata a tipat necuratul "valeeuuu!!" ca i-au spart aia capul cu burghiul!

Eu sunt mistic de felul meu si cred multe lucruri pe care nici macar nu le pot spune multora dar asta este pur si simplu gogomanie!
A înnebunit lupu!!!!!!

Hai să fim serioși. Au ajuns oamenii la draci? Nici nu mă mir că doar unul pe stil vechi putea să scoată așa ceva. Demonii sunt spirite iar dacă sunt spirite atunci cum i-au putut găsi rușii? Spun eu cum: dracii s-au lăsat găsiți ca să își mai bată joc puțin de credulii care mai ușor ascultă de astfel de fantasme drăcești decât de Sf. Părinți. Ce spunea păr Cleopa? "Noi umblăm prin credință nu prin vedere! Dacă credeți acum în ghicitul în cafea etc ( eu aș adăuga și filmulețe astea) ce veți face când va veni antihristul și va învia morții?"

Sunt de acord și cu acel articol al păr Porfirie. Am simțit-o de la început că există o anumită psihoză a Antihristului. Încă nu sunt f în clar care e faza cu pașapoartele și 666 dar sunt f în clar că există în mișcarea asta anti-biometrică și un duh drăcesc.
Reply With Quote