Citat:
În prealabil postat de Saurian
Sunt de acord și cu acel articol al păr Porfirie. Am simțit-o de la început că există o anumită psihoză a Antihristului. Încă nu sunt f în clar care e faza cu pașapoartele și 666 dar sunt f în clar că există în mișcarea asta anti-biometrică și un duh drăcesc.
|
Nelinistea cea buna este absolut necesara. In rest, tot ce e omenesc este perfectibil. Oamenii informati reactioneaza diferit. Unii, incurajati de scrierile Sfintilor Parinti si de duhovnici isi fac o strategie pe termen lung pentru a-si salva in primul rand sufletele , iar altii se agita putin pe moment... Cei care resping informatiile despre microcipuri se vor trezi cu ele si se vor agita dupa aceea, asa cum se precizeaza in Apocalipsa, capitolul 14.
Surse de informatie exista din belsug. Poti sa gasesti informatii accesand surse ca: Apologeticum, Razboi intru cuvant, Credinta Ortodoxa, etc. Nu ezita sa te informezi, si nu e rau daca-i informezi si pe cei dragi ai tai, carora le doresti mantuirea. Dumnezeu mi-a scos in cale un preot al lui Dumnezeu care mi-a explicat cum stau lucrurile. Mai intai te lasi greu induplecat, caci asta ar insemna sa nu mai fii ,,la moda". Roaga-te lui Dumnezeu sa-ti arate adevarul si nu vei ramane fara raspuns. Dupa sarbatori, daca vrei, putem continua discutia pe aceasta tema. Pe alte topice am mai scris deja despre acest subiect.