16.04.2009, 13:11:08
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de heaven
Da,ce sa mai zicem,se pare ca la romani cele mai importante doua sarbatori religioase,Craciunul si Pastele sunt insotite de niste sacrificii barbare,de care unii sub nici un chip nu vor sa se dezica,in numele traditiei...
Care traditie,vin si ii intreb,cand multi nici muzica traditional romaneasca nu mai asculta,ci manele la orice astfel de eveniment.Insa ipocrizia e maare...Oare asta am ajuns,un popor de barbari ipocriti?
Oare degeaba toti oamenii care ating un nivel spiritual inalt,indiferent de religia de care apartin, nu mai au in alimentatie carnea?
Ca sa nu mai spunem ca este stiut ca proteina animala poate favoriza aparitia cancerului in organism.
Sunt tari unde s-a inteles ca un stil de viata mai sanatos presupune mai putina carne si aceea de preferat alba,mai multe legume,fructe,lactate.Elvetia este una dintre ele.
Aceasta alimentatie,imbinata cu sport,un stil de viata echilibrat sporeste longevitatea,tineretea si imbunatateste considerabil starea de sanatate.
Cei mai longevivi oameni din lume se gasesc in insula Okinawan din Japonia.Alimentatia lor e bazata pe legume si fructe(72% din alimentatie),ceai verde,ulei de masine,soia,peste.
Deasemenea practica arte martiale si un dans specific lor,iar dictonul lor este "moderatie in toate".
Stiu ca poate am fost offtopic si am facut o paranteza mai mare,dar si dpdv al sanatatii trupesti,dar si spirituale aceste aspecte conteaza.
|
Paranteza ta e foarte mare, dar utilă , precum peștele din mintea lui scrabble ce mănâncă peștele mai mic. Să sperăm că paranteza ta cea mare va înghiți micile rătăciri ale unora precum scrabble.