104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a IX-a)
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a IX-a)
9. O suită de inadvertențe se referă la împărăția cerurilor. Când a venit împărăția cerurilor pe pământ?
– O sursă pucioasă din anul 2003 anunță că împărăția cerurilor pe pământ [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] deja pe pământul român, încă din data de 2 august 1992:
[COLOR=blue] “ Îngerii venirii Mele, însoțiți de Mihail arhanghelul și de marele prooroc Ilie, scriu în cer și pe pământ ziua a doua a lunii august,[/COLOR][COLOR=red]anul doisprezece de la începutul împărăției cerurilor pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], pe pământul român, [/COLOR][COLOR=red]țara Noului Ierusalim[/COLOR][COLOR=blue]. Aceasta este ziua pe care Domnul a făcut-o să Se veselească întru ea cu cei iubiți ai Săi pe pământ. Amin.[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat20 iulie/2 august 2003)
– În schimb, un spirit întreprinzător, care se prezintă a fi “al proorocului Daniel”, anunță solemn la data de 30 decembrie 2008 că toți proorocii Domnului așteaptă cu mare dor [COLOR=fuchsia]să vină[/COLOR] Domnul biruitor pe pământ [COLOR=fuchsia]și să așeze[/COLOR] [COLOR=fuchsia]împărăția Sa[/COLOR] pe pământ sfânt:
[COLOR=blue]“ O, ridicați-vă să împliniți cu Domnul alături de voi Scripturile cele de apoi, căci noi, proorocii Domnului, [/COLOR][COLOR=red]așteptăm cu mare dor pe Domnul biruitor [/COLOR][COLOR=blue]peste timp [/COLOR][COLOR=red]și împărăția Sa pe pământ sfânt[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 30-12-2008)
– La 7 aprilie 2009 se anunță din nou că Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]vine[/COLOR] biruitoare, [COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Eu rămân în iubirea ta și ți-o păstrez Mie, și în ziua a doua a lumii [/COLOR][COLOR=red]voi arăta[/COLOR][COLOR=blue] rodul ei, prin care Eu am putut să-Mi săvârșesc biruința Mea și toată Scriptura [/COLOR][COLOR=red]împărăției cerurilor pe pământ curând, curând[/COLOR][COLOR=blue], și cer și pământ nou curând, curând, căci Eu sunt Cel adevărat în tot cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)
– Alte informații “sacre” pretind că împărăția cerurilor pe pământ [COLOR=fuchsia]n-a venit încă[/COLOR], fiind tot în stadiul de promisiune, [COLOR=fuchsia]dar e pe-aproape[/COLOR], la fel de aproape ca și acum 2000 de ani:
[COLOR=blue]“ [/COLOR][COLOR=red]S-a apropiat iarăși de voi împărăția cerurilor [/COLOR][COLOR=red]ca și acum două mii de ani[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-01-2009)
[COLOR=blue]“ Îngerii lui Dumnezeu vă sunt slujitori în toate suferințele voastre cu Domnul, iar voi sprijiniți pe poporul Domnului și dați-i mereu viață vie ca să aibă pentru zilele ce vin, căci [/COLOR][COLOR=red]aproape este Domnul, și ziua Lui vine,[/COLOR][COLOR=red]și va fi ea[/COLOR][COLOR=blue] a doua zi a voastră, odihna lui Dumnezeu în om și a omului în Dumnezeu, [/COLOR][COLOR=red]împărăția Lui cea promisă[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)
– Între cele două afirmații de mai sus apare o alta, care le contrazice pe amândouă, pretinzând că Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] încă de acum 2000 de ani:
[COLOR=blue]“ …[/COLOR][COLOR=red]Domnul[/COLOR][COLOR=blue] a lucrat tainic când a venit și [/COLOR][COLOR=red]Și-a așezat[/COLOR][COLOR=red] împărăția Sa[/COLOR][COLOR=blue] peste cei puțini ai Săi [/COLOR][COLOR=red]acum două mii de ani[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009)
– În realitate, suntem anunțați că împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]e venită[/COLOR] simultan cu venirea “Cuvântului de la Pucioasa”, dar oamenii nu sunt deprinși cu ea. Norocul însă cu “Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa”, care-i deprinde pe oameni cu ea:
[COLOR=blue]“ Eu sunt [/COLOR][COLOR=red]Cuvântul lui Dumnezeu și sunt întru cea de a doua venire [/COLOR][COLOR=blue]a Mea de la Tatăl la om ca să-l învăț pe om venirea Mea cu sfinții, [/COLOR][COLOR=red]ca să-l deprind pe om[/COLOR][COLOR=blue] cu Dumnezeu pe pământ, [/COLOR][COLOR=red]cu împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue] în mijlocul oamenilor.“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 8-02-2009)
– “Dumnezeul Pucioasei” [COLOR=fuchsia]vine acum[/COLOR], la sfârșit de timp, vestind că s-a apropiat împărăția cerurilor:
[COLOR=blue]“ S-a dezvățat omul să-L amintească pe Dumnezeu în toate ale lui, iar [/COLOR][COLOR=red]Eu, Domnul[/COLOR][COLOR=blue], nu se putea să nu [/COLOR][COLOR=red]vin acum, la sfârșit de timp[/COLOR][COLOR=blue], și să strig după om, vestindu-i lui mai mult decât acum două mii de ani [/COLOR][COLOR=red]că s-a apropiat împărăția cerurilor[/COLOR][COLOR=blue] și că omul trebuie să iasă întru întâmpinarea ei vrând-nevrând, fie pentru bucurie, fie pentru tânguire, precum este scris despre venirea Mea iarăși pe pământ după om. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2008)
– Deși neînțelegerile și “[COLOR=blue]încordările de suflet[/COLOR]” dintre liderii pucioși și outsiderii lor sunt din ce în ce mai grave, prefigurându-se noi dezertări din “raiul pucioșilor”, “Cuvântul” insistă în a propovădui că împărăția cerurilor [COLOR=red]va străluci[/COLOR] tot mai mult în sânul comunității “mănăstirești” de la Pucioasa, de unde se deduce că ea [COLOR=fuchsia]este deja venită[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ O, desfaceți-vă unii altora încordările de suflet și lucrați totul ca pentru Domnul și ca pentru voi apoi, și veți fi roadele dragostei, iar Domnul [/COLOR][COLOR=red]va străluci[/COLOR][COLOR=blue] pe [/COLOR][COLOR=red]pământ tot mai aprins cu împărăția Sa în voi și între voi[/COLOR][COLOR=blue].“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 25-12-2008)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]vine acum[/COLOR], odată cu “Cuvântul de la Pucioasa”, dar omul, pentru că nu vede vederea ei, de aceea îl face mincinos pe “Dumnezeul de la Pucioasa”, așa cum îl făcea și acum 2000 de ani pe Iisus:
[COLOR=blue]“ O, poporul Meu, [/COLOR][COLOR=red]împărăția lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] nu este din lumea aceasta, și zadarnic o așteaptă omul să vină, căci [/COLOR][COLOR=red]ea vine[/COLOR][COLOR=blue], dar omul nu știe nimic, nimic despre ea, iar când Eu îi spun lui că ea vine, și el [/COLOR][COLOR=red]nu vede venirea ei[/COLOR][COLOR=blue] așa cum Eu îi spun lui, atunci el se scoală și [/COLOR][COLOR=red]Mă face mincinos[/COLOR][COLOR=blue] și Mă defaimă cu mintea lui, așa cum M-au defăimat cei ce au râs de Mine [/COLOR][COLOR=red]acum două mii de ani[/COLOR][COLOR=blue], de M-au numit smintitor. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]a venit[/COLOR] de fapt acum 2000 de ani, căci a fost nedespărțită de Iisus încă de la nașterea Sa:
[COLOR=blue]“ Era scris de Mine în Scripturile cele de demult că [/COLOR][COLOR=red]voi veni prin mamă Fecioară născut pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] și că voi fi Împăratul făpturii, [/COLOR][COLOR=red]însoțit de împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue],… “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009)
[COLOR=purple]
[/COLOR]
|