View Single Post
Vechi 16.04.2009, 17:10:05
emanuel2007
Guest

Implicit

atentie , cristi : urmeaza un mesaj cam usturator ... iati mai intai masurile de precautie ...

.................................................. .....

fac o mica pauza pauza pentru cristi ...
.................................................. ......

pai t-am mai raspuns odata la asta : pentru ca nu am gresit cu nimic ... demonstreaza cu sf parinti ca gresesc si atunci vom discuta ... dar asa e fara sens ... io nu vad nici o greseala in ce am zis ... interesant este ca tu ma ameninti mereu cu banari si altele de astea pentru ca scriu cu litere mici si nu mai stiu io ce ( iaca ca si par dumitru staniloaie scria dumnezeu si iisus cu litere mici , si ce daca ?!?! ) , si io de cate ori te intreb de sf parinti , tu pauza ... asta ce inseamna decat ca habar nu ai din ce biserica faci parte ... frate aduti aminte ce ortodocsii nu judeca lucrurile ca evreii dupa litera ci in duh ... daca tu vrei sa scrii cu litere mari nu ai decat ( daca consideri asta o forma de respect ) , da io nu vreau ( pentru ca nu consider la fel ; unii nu mananca carne - din infranare si nu pentru ca ar considera carnea ceva necurat , altii mananca , si stii cum e : nu judeca pentru lucruri de astea ) ... care e problema ? sau tu judeci in bis ortodoxa cu ce fel de litere sa scriem ? o fi scrisu cu litere mici pacat ? io n-am auzit de asa ceva ... unde scrie la sf parintii una ca asta ? aaaaaaaaaa ... ca asa e regula batraneasca !!! da , o fi , si ? care e porblema ? io sunt fariseu sau ortodox ? sau ce nu iti mai convine la mine : faptu ca am adus o satanista la ortodoxie ? asta ??? pai vezi ce fel de om esti ?

pe mine nu ma doare faptu ca esti asa , da pe tine ar cam trebui sa te cam doara ... ca e vorba de tine nu de mine ...

de fapt , ca sa fim realisti , principalu motiv pentru care nu " ma inghiti " este pentru ca io cam le zic pe sleau despre preotii ortodocsi ... asta te doare pe tine in realitate ; insa io nu zic din ura fata de cler , ci pentru ca e bine sa fie spus adevarul intr-o perioada in care urmeaza ca cleru ( majoritatea ) sa pacaleasca populatia romaniei sa slujeasa la antihrist ... iata si pe sf parinti , ca despre clericii din vremea lor , ei ziceau : sa nu vorbesti niciodata de rau pe preot ... insa despre clericii din vremurile noastre , tot aceasi sf parinti i-au numit pe preoti : nevrednici , acatabili , eretici , fara de nici o fapta buna , nestiutori de dreapta credinta , ca nu stiu sa povatuiasca spre mantuire si ca sunt orbi si ca duc pe toti ucenicii la iad , ca prigonesc biserica si pe adevaratii ortodocsi , ca vor apostazia si ca vor atrage poporul la apostazia lor , ca sunt avari si ca pentru asta se vor duce in iad etc etc ... numai lucruri total negative ... stim ca rabdarea sf parinti era mare de tot , dar un singur lucru nu suportau ei : erezia si invataturile false care duc la iad ... de aceea sf parinti au calificat in halul asta pe preotii din zilele noastre , iar io m-am luat dupa ei , dupa sf parinti ... tu insa vad ca tinzi sa te iei dupa preoti , deci iata ce fel de om esti : impotriva sf parinti ... de aia nici nu pomenesti nimic din sf parinti , pentru ca toata invatatura ta , dreasa cu minciunele cat mai mici si mai marunte ca sa para adevar si ortodoxie , este inventia imaginatiei tale ; iata ce zic sf parinti despre cei ca tine : invata si falsii ortodocsi ortodoxia , insa o ortodoxie dupa placul acestei lumi , zic si ei despre smerenie , despre iubire , despre ajutorarea saracilor , dar ei uita ca inima tuturor acestor virturi este slujirea lui Dumnezeu si nu a omului ... IATA !!! aceasta este erezia care bantuie azi in bis ortodoxa , si este o erezie mult mai periculoasa decat orice alta erezie , deoarece prinde la majoritatea ... caci este o erezie foarte subtila : in loc de ortodocsi , majoritatea nu mai sunt ortodocsi ci homodocsi : slavirea omului ...

de altfel , cristi , daca e sa fiu dur tare de tot , pot sa zic si asta : esti cam fariseu ... judeci dupa litera , faci fapta buna nu pentru Dumnezeu ci pentru oameni , critici ca de ce chem pacatosii la pocainta ( pacatosi a caror pocainta o intrece pe a ta ) , tii datinile batranilor , deci exact ca si fariseii din vremea Mantuitorului ... creca mesajul meu , asta , te-a cam durut , insa nu am ce ii face ... io t-am adus argumentele mele ... acu , daca vrei adu-le si tu pe ale tale , da fa efortu asta si vorbeste din sf parinti , daca vrei sa prinda acele argumente ale tale si la mine ... altfel , nu vor prinde deloc , si ai sa vorbesti la pereti ...
Reply With Quote