View Single Post
Vechi 16.04.2009, 23:12:46
bmd
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
. După felul cum îți sare țandăra cred că nu ți-ar strica un post mai lung în timpul căruia să meditezi la nefoloasele înmulțirii vorbei de pomană, fie și în mediul digital.
Îmi cer iertare că, din inerție profesională, am testat un pic situația părții irascibile la care se vede că unii au picat.
Acuma, fără răutate, dacă sari repede la gâtul aproapelui atunci când te simți lezat degeaba te plângi că ai prea multă dezlegare și nu-ți este încurajată asceza personală de către Biserică.
!
Ai dreptate! Mare dreptate! Mi-ar trebuii un post si mai lung, de fapt la pacatele mele ar trebuii sa traiesc doar in post si inmultirea vorbeii goale este cel mai mic pacat al meu....Mai citesc si eu cite ceva si unii spun ca "cine umbla cu intrebarea nu greseste" ori eu nefiind asa priceput m-am gindit sa intreb. A iesit prost! Nici vorba sa fi spus ca e prea multa dezlegare intrebarea era de ce a aparut acum, dintr-odata atita dezlegare? Nu cred ca biserica facs astfel de modificari fara motive!
Scuza-ma ca gindesc! Este si la mine tot defect profesional...sint un simplu sofer!
Reply With Quote