View Single Post
Vechi 17.04.2009, 09:37:16
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Foarte frumos, Silvia.
Cum pot ajunge in posesia acestei carti?
Exista o varianta in soft copy?
[COLOR=green]Mai am un singur exemplar, în rest le-am vândut pe toate, din ușă în ușă, din om în om, ca să pot plăti costul editării. Dacă am câștigat ceva? Habar n-am. Am avut cu ce mă deplasa dintr-un loc într-altul și nu am rămas datoare editurii. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Am avut cartea pe dischetă, dar n-am știut că fac rău și am pus altceva pe deasupra. O să văd ce pot face. Am un fost elev foarte priceput și o să-i cer părerea lui când o să vină să-mi bibilească calculatorul. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Dar, spre toamnă, voi scoate ediția a doua, adăugită. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Ideea cărții e, după cum spune și titlul, că fiecare aliment din casă - ceapa, cartoful, sarea, oțetul, uleiul etc - poate fi medicament în caz de urgență. De fapt, sunt rețete știute de la părinți sau bunici, pe care le-am adunat ca să nu se piardă în negura uitării. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Și, o observație pe care aș vrea s-o fac și care unora n-o să le convingă pentru că de aici am intrat în conflict cu Formula AS și nu mai mă publică: la noi, termenul de medicină naturistă se înțelege ori se aplică greșit. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nici un aliment trecut printr-un proces de fabricație, nu mai este natural. Sunt pline farmaciile de așa-zis medicamente naturiste care, în afară de faptul că sunt extrem de scumpe, nu ajută la nimic. [/COLOR]
[COLOR=green]Sunt șarlatanii ale producătorilor făcute pentru creduli. Eu așa le consider.[/COLOR]