104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a XII-a)
104. Noi contradicții în “Cuvântul” de la Pucioasa (Partea a XII-a)
Dar ce înțeleg pucioșii prin “împărăția cerurilor”?
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este poporul sfinților[/COLOR] :
[COLOR=blue]“…nu pot oamenii să pătrundă cu mintea lor taina [/COLOR][COLOR=red]sfinților[/COLOR][COLOR=blue] Mei, care [/COLOR][COLOR=red]s-au făcut și se fac[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ locaș al Meu, [/COLOR][COLOR=red]împărăție a cerurilor [/COLOR][COLOR=blue]pe pământ. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2007)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este biserica [/COLOR]de la Pucioasa, în care are loc vorbirea cea de taină a bisericii:
[COLOR=blue]“ O, nu înțelege omul tainele Mele și vorbirea Mea despre ele. Nu înțelege omul tainele bisericii.[/COLOR] [COLOR=red]Biserica[/COLOR][COLOR=blue] este taină mare, căci [/COLOR][COLOR=red]ea este împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue], care n-are nimic în lumea aceasta prin care ea trece și se slăvește slăvind pe Dumnezeu prin credința ei în El. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-2008)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este lucrarea bisericii [/COLOR]”Cuvântului” de la Pucioasa:
[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=red]Lucrarea bisericii este împărăția lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ cu oamenii, iar taina aceasta este în Hristos și în biserică, nu este în lumea aceasta.[/COLOR] [COLOR=blue]Voiesc cu dor să înțeleagă omul taina lui Dumnezeu, taina bisericii, și [/COLOR][COLOR=red]de aceea[/COLOR][COLOR=blue] am venit pe pământ [/COLOR][COLOR=red]cuvânt[/COLOR][COLOR=red] acum[/COLOR][COLOR=blue], la sfârșit de timp. Am venit să-l învăț pe om [/COLOR][COLOR=red]taina împărăției cerurilor[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ cu el și credința lui în această împlinire, și am venit să împlinesc. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-2008)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]este[/COLOR] [COLOR=fuchsia]chiar[/COLOR] [COLOR=fuchsia]poporul pucios[/COLOR] cel credincios. [COLOR=green]Glasul[/COLOR] de la Pucioasa este cel care naște împărăția cerurilor în el:
[COLOR=blue]“ O, poporul Meu, cu mare înălțime de taină și de cuvânt te învăț Eu slava [/COLOR][COLOR=red]împărăției Mele[/COLOR][COLOR=blue] și nașterea ei în tine pentru Mine și pentru tine pe pământ și în cer. E praznic de naștere nouă, e vreme pentru înțelepciune din cer în ființa ta, poporul Meu. O, desfă-ți ființa și lasă-Mi slava și lucrarea ei să pătrundă în tine, și apoi arată-Mă că sunt Stăpânul tău și că [/COLOR][COLOR=red]tu ești împărăția Mea care se naște în tine[/COLOR][COLOR=green] la glasul Meu[/COLOR][COLOR=blue] de peste tine, [/COLOR][COLOR=green]glasul[/COLOR][COLOR=blue] care cheamă omul spre taina cea de sus, taina nașterii, poporul Meu.“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 7-01-2009)
[COLOR=blue]“…fac din [/COLOR][COLOR=red]cel credincios împărăție a Mea[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR] […] [COLOR=blue] Sunt cu [/COLOR][COLOR=red]cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], și le sunt lor Împărat, iar [/COLOR][COLOR=red]ei sunt împărăția Mea[/COLOR][COLOR=blue], și cu ea și cu ei voi birui în lung și în lat, precum este scris să vin, și biruind să vin. Amin, amin, amin.[/COLOR] [COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-01-2009)
Din poporul pucios se revarsă în valuri “Glasul de la Pucioasa”, cu [COLOR=green]învățătură trezitoare[/COLOR] pentru el însuși [COLOR=green]și veghetoare apoi[/COLOR], așa încât același popor pucios să devină [COLOR=green]ajutor[/COLOR] de nădejde pentru neputințele și nebiruințele “Dumnezeului Pucioasei”:[COLOR=blue] “ O, [/COLOR][COLOR=red]poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue], tu ești cărarea Mea spre oameni, tată. [/COLOR][COLOR=red]Tu ești împărăția lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] pe pământ, și din tine Eu ies spre oameni ca să-i miluiesc pe ei cu [/COLOR][COLOR=green]învățătură trezitoare și veghetoare apoi[/COLOR][COLOR=blue]. Întărește-te spre [/COLOR][COLOR=green]ajutor[/COLOR][COLOR=blue] Mie, tată. Eu sunt Mieluțul Tatălui, și cu ai Mei trebuie să biruiesc toată proorocia mincinoasă și toată lucrătura ei. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 8-02-2009)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]nu este[/COLOR] [COLOR=fuchsia]doar[/COLOR] [COLOR=fuchsia]poporul pucios[/COLOR] cel credincios, ci [COLOR=fuchsia]va fi[/COLOR] [COLOR=fuchsia]întregul popor român[/COLOR] cel credincios:
[COLOR=blue] “ …primește, Doamne, înaintea Ta rugăciunea mea și slobozește peste [/COLOR][COLOR=red]neamul român[/COLOR][COLOR=blue] mâna Ta cea lucrătoare ca să-l lucrezi pe el [/COLOR][COLOR=red]popor credincios[/COLOR][COLOR=blue] venirii Tale de azi și ca să împlinești din mijlocul lui toată Scriptura cea pentru [/COLOR][COLOR=red]așezarea pe pământ a noii împărății, împărăție care nu este din lumea aceasta[/COLOR][COLOR=blue], și pe care voiești s-o așezi în om, și cu ea și prin ea să stăpânească omul pe pământ…[…]Fă din [/COLOR][COLOR=red]neamul român[/COLOR][COLOR=blue] vestitor al tainelor Tale cele de nepătruns, dar învață-l pe el iertarea, Doamne, și învață-l credința cea pentru biruința Ta asupra întunericului acestui veac trecător, și apoi învață-l iubirea și [/COLOR][COLOR=red]fă-l pe el împărăție a Ta[/COLOR][COLOR=blue] și dă-i lui veșmântul slavei înaintea popoarelor. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 9-01-2009)
– Spiritul care se prezintă pe sine a fi “Șfântul mare mucenic Dimitrie, izvorâtorul de mir”, pretinde că împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]va fi [/COLOR]curând, curând,[COLOR=fuchsia] tot pământul[/COLOR]:
[COLOR=blue]“…ca să rămâi Tu, Doamne, Cel adevărat prin sfinții Tăi până la sfârșit de timp și până la începutul sfinților Tăi pe pământ, Doamne, căci [/COLOR][COLOR=red]pământul va fi curând, curând împărăția Ta[/COLOR][COLOR=blue] și a sfinților Tăi.” [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 8-11-2007)
– Tot neamul românesc este convocat la “[COLOR=fuchsia]lucrarea[/COLOR] [COLOR=fuchsia]așezării[/COLOR][COLOR=red] împărăției cerurilor pe pământ[/COLOR]”:
[COLOR=red]“ O, neam român[/COLOR][COLOR=blue], […] [/COLOR][COLOR=red]hai[/COLOR][COLOR=blue] să facem slujire Tatălui și Fiului și Sfântului Duh și hai să putem și pentru cei ce au căzut prin trufie, oameni și îngeri, [/COLOR][COLOR=red]și hai,[/COLOR][COLOR=blue] tată, [/COLOR][COLOR=red]să lucrăm pentru așezarea împărăției cerurilor pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]…“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-2008)
– Împărăția cerurilor [COLOR=fuchsia]crește[/COLOR] ca aluatul, însă numai în cei care sunt fideli și credincioși învățăturilor “Dumnezeului” de la Pucioasa, care le este învățător:
[COLOR=blue]“ Azi e zi de învățătură și de [/COLOR][COLOR=red]creștere a împărăției Mele în cei credincioși[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu, Domnul, sunt Învățătorul, iar poporul Meu cel de la gura izvorului Meu de cuvânt este cel ce învață de la Mine. Amin[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 15-02-2009)
– Venirea Împărăției Domnului pe pământ [COLOR=fuchsia]depinde[/COLOR] numai și numai de oameni. Ei ar trebui să facă mai des pomenirea lumii nevăzute și a morților, în rugăciune și cu voce tare, ca să se arate împărăția cerurilor cea nevăzută. Ei ar trebui să-i deschidă împărăției, ca aceasta să vină, dar n-are cine să le spună lor că acesta au de făcut. Norocul însă cu spiritismul de la Pucioasa, căci vin spiritele morților acolo, în chip providențial, ca să le spună ele ce au oamenii de făcut:
[COLOR=blue]“Grăiți unii cu alții pe cele cerești, pe cele sfinte, curățindu-vă unii pe alții la cuget și la suflet, și pomeniți cu graiurile și cu rugăciunile voastre lumea cea nevăzută și lumea celor adormiți[/COLOR][COLOR=red], ca să se arate împărăția cea cerească pe pământ[/COLOR][COLOR=blue] întru lucrarea sa de cer nou și de pământ nou. O, nu sunt greu de înțeles Scripturile facerii celei noi și a învierii morților, dar nu sunt citite și dorite de oameni, căci n-au oamenii între ei pe cei ce îndeamnă. Vă îndemnăm [/COLOR][COLOR=red]noi, cei din morminte[/COLOR][COLOR=blue], pentru voi și pentru noi vă îndemnăm, [/COLOR][COLOR=red]deschideți împărăției lui Dumnezeu pe pământ![/COLOR][COLOR=blue] Deschideți Domnului când bate![/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-02-2009)
|