Citat:
În prealabil postat de silverstar;129095[COLOR=green
[/COLOR]
[COLOR=green]Și, o observație pe care aș vrea s-o fac și care unora n-o să le convingă pentru că de aici am intrat în conflict cu Formula AS și nu mai mă publică: la noi, termenul de medicină naturistă se înțelege ori se aplică greșit. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nici un aliment trecut printr-un proces de fabricație, nu mai este natural. Sunt pline farmaciile de așa-zis medicamente naturiste care, în afară de faptul că sunt extrem de scumpe, nu ajută la nimic. [/COLOR]
[COLOR=green]Sunt șarlatanii ale producătorilor făcute pentru creduli. Eu așa le consider.[/COLOR]
[/indent][/indent][/indent]
|
Te referi la pastilele sau la uleiurile/esentele pe care le poti cumpara de la Plafar?
am folosit ulei de coriandru si tare bine m-a ajutat.
Felicitari, daca te ocupi atat de intens de plantele medicinale: farmacia verde a Domnului.
Avem o peluza in fata blocului, care tine de comuna (comuna= primarie) si ca atare nu e cultivat nimic acolo; cresc "doar" buruieni. Uitandu-ma la aceste buruieni am vazut ca de fapt sunt numai plante medicinale, total nebagate in seama pe aici, caci lista plantelor medicinale cunoscute si folosite de ei e foarte scurta. Am prieteni care sufera de paradontoza si pe acestia i-am trimis sa-si ia de pe acesta peluza una dintre cele mai "suparatoare" buruieni, caci e lipicioasa si se agata si innabusa celelalte plante: dragaica sau sânziene. Am gasit-o ca remediu pentru paradontoza in formula AS si citind mai mult despre acesta planta am aflat ca e buna pentru toata cavitatea bucala si gat, sub forma de spalaturi si gargara cu infuzie de dragaica.