17.04.2009, 18:37:55
|
 |
Senior Member
|
|
Data înregistrării: 17.04.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha
Te referi la pastilele sau la uleiurile/esentele pe care le poti cumpara de la Plafar?
am folosit ulei de coriandru si tare bine m-a ajutat.
Felicitari, daca te ocupi atat de intens de plantele medicinale: farmacia verde a Domnului.
Avem o peluza in fata blocului, care tine de comuna (comuna= primarie) si ca atare nu e cultivat nimic acolo; cresc "doar" buruieni. Uitandu-ma la aceste buruieni am vazut ca de fapt sunt numai plante medicinale, total nebagate in seama pe aici, caci lista plantelor medicinale cunoscute si folosite de ei e foarte scurta. Am prieteni care sufera de paradontoza si pe acestia i-am trimis sa-si ia de pe acesta peluza una dintre cele mai "suparatoare" buruieni, caci e lipicioasa si se agata si innabusa celelalte plante: dragaica sau sânziene. Am gasit-o ca remediu pentru paradontoza in formula AS si citind mai mult despre acesta planta am aflat ca e buna pentru toata cavitatea bucala si gat, sub forma de spalaturi si gargara cu infuzie de dragaica.
|
[COLOR=green]Nu Anca, mă refer la produsele pe care, de regulă le găsești în toate casele și care, la nevoie, pot fi folosete... Cartea mea se numește Farmacia din casă...[/COLOR]