Citat:
În prealabil postat de andreidiniasi
Stau si plang si multumesc Domnului ..... sunt asa de parca ...scuze..numai ca nu imi gasesc cuvintele. S-a produs o minune astazi dragii mei. Eram la prietena mea, si mama ei curata niste cartofi pentru a face de mancare de post. Era un cartof mare, si cand l-a taiat, a gasit semnul Sfintei Cruci inauntru. Eu inca am ochii plini de lacrimi. Si nu imi dau seama de ce mie .... pentru ca eu sunt extraordinar de pacatos. Semnul Sfintei Cruci era extraordinar de frumos. Nu erau doar 2 linii care sa zici ca seamana cu Sfanta Cruce. Ci avea si un suport jos, iar Crucea era minunata. Cu permisiunea Dvs voi face o poza putin mai incolo si o voi pune pe site. Imi cer mii de scuze, poate nu m-a exprimat cum trebuie, numai ca nu prea imi gasesc cuvintele.
Va multumesc din inima voua tuturor, celor care v-ati rugat pentru mine ! Multumescu-ti Doamne Dumnezeul nostru deoarece nu m-ai trecut pe mine , pe noi pacatosii cu vederea , ci ai ascultat rugile noastre! Multumescu-ti tie Doamne !
|
Dumnezeu sa-ti ajute!
Odata cu Lumina Sfanta, sa vina si in sufletul tau Lumina Sfanta a Invierii, intr-un om nou si sanatos!