View Single Post
Vechi 18.04.2009, 14:33:40
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rotblume Vezi mesajul
am observat un sfat: sa nu iesi nepieptanata din dormitor.
la asta ma refearam mai mult deoarece am vazut in foarte multe casnicii ca barbatii "se plictisesc" de sotiile lor pentru ca nu mai au timp sa se ingrijeasca de ele sau nu mai au chef si de aceea barbatul incepe sa se uite dupa alte femei mai tinere sau mai aranjate.
Ma refeream mai mult la asta. Cum at trebuii sa fie o femeie in casa astfel incat sotul sa nu se "sature" de ea nici dupa 15 ani de casatorie.
Stiu ca suna prosteasca intrebarea asta, dar atunci cand impart patul pentru a se iubi ar trebuii ca femeia sa fie activa?
Ma gandesc la lucrurile astea pentru ca stiu ca o sa ma casatoresc intr-un final, dar as vrea sa am cosnicie fericita in care eu si sotul meu sa ne aratam dragostea si la 50 de ani. Nu as vrea sa am o casnicie destramata pentru ca asta ar afecta viitori mei copii.
Cata naivitate!!!
Domnisoara,sa stii ca barbatii inseala orice fel de femeie,daca este sa insele,poate sa fie ea frumoasa ori urata,desteapta ori proasta,harnica ori lenesa,bogata ori saraca...pieptanata ori nepieptanata dimineata.Pentru un barbat care nu are o etica si o personalitate puternica,nu conteaza aceste detalii,el oricum va insela.Iar,in mod paradoxal,tocmai femeile frumoase sunt inselate mai cu precadere.Ceea ce tine o casnicie mai stransa o reprezinta intelepciunea,dar,bine-nteles este nevoie si de o ingrijire adecvata din partea ambilor parteneri.Personal,cred ca cea mai mare rata a despartirilor o reprezinta motivul prostiei,prostia este cel mai periculos lucru intre oameni,fiindca ea atrage cu sine foarte multe trasaturi rele,trasaturi de care depinde viata noastra.
Cat despre motivul inselarii,daca este sa-l despicam mai profund,ele este unul cumva firesc,dar nu moral,insa tendinta este reala si nu are legatura cu lipsa atractiei fata de partenerul de viata,este vorba doar de altceva,de o oarecare monotonie,dar nu intotdeauna are legatura cu inselarea in sine,cat poate fi o tendinta afectiva,o exprimare de atasament care,daca ar exista destula intelepciune,nu ar genera in inselare propriuzisa,ori pacate concrete,ci mai degraba in prietenie.De atasament avem mai mare nevoie decat de sex,iar oamenii se pierd pe drum,devin confuzi si nesatui si astfel gresesc.
Unii barbati nu inseala,insa reprimandu-si aceasta dorinta,evadeaza in alcool sau alte vicii care,poate sunt mai nocive decat o inselare,si aceasta fiindca-si raspandeste caracterul in intreaga calitate a vietii.