View Single Post
Vechi 18.04.2009, 21:21:01
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit ?

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Ii sunt chiar recunoscatoare lui Nuti, ca ne-a impartasit ingrijorarea ei in legatura cu acesta familie, dar Cel Care ne-a miscat pe toti a fost Dumnezeu.
Si tie, Laurschepsis iti suntem recunoscatori, ca te-ai dus la fata locului si ai rezolvat, chiar daca numai partial, situatia acestor copii. Avem deci 3 luni la dispozitie pentru a ajuta aceasta familie. Sa facem fiecare ce ne sta in putinta si sa ii ajutam.
Doamne ajuta!
Doamne-ajuta!

Uite cum, una scriu si alta se intelege. ESTE EVIDENT CA TOTUL SE INTAMPLA DATORITA LUI DUMNEZEU. Cat privesc vorbele despre recunostinta m-ai intristat foarte mult. Va cer iertare. Am scris in mare graba - zilele acestea sunt multe de facut - am facut si multe greseli de ortografie, dar ce am dorit sa spun a fost ca:

[COLOR=blue]IN NICI UN CAZ NU PUTEM PUNE TOT EFORTUL PE UMERII SOREI NUTZY.[/COLOR] PENTRU CEI CARE NU STIU AM SCRIS SI DE CE. MAI SUNT FOARTE MULTE DE FACUT ACOLO, MAJORITATEA MUNCI DE BARBAT. TIMPUL SE VA SCURGE FOARTE REPEDE IAR BANII PE CARE II STRANGEM VOR FI ORICUM PUTINI. PENTRU ACEASTA, CRED EU, AR FI BINE DACA MACAR CATE UN BARBAT S-AR DEPLASA ACOLO. DACA PLEACA CINEVA DIN BUCURESTI, AS VREA SA IL ROG SA DUCA SI CE S-A MAI STRANS INTRE TIMP.

Paste fericit!
Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."