Citat:
Īn prealabil postat de oana_maria
doamna profesoara de logica pe care o am eu spune ca nu a copiat niciodata.si o cred!
in schimb eu....invat TOT,dar ma mai "inspir",dar le dau si celorlaltisi nu numai la test,ci si la oral,iar si ei ma ajuta,asta in cazul in care profesorii sunt nedrepti.nu mi s-a intamplat ca cineva sa ia o nota mai mare ca mine,desi i-am dat sa copie de la mine!
dar in clasa a8a,un baiat pe care l-am urat (sunt o mare pacatoasa,stiu,dar acum l-am iertat) a copiat de la toti,mi-a luat foaia de teza de pe banca! si a copiat si a luat 9 la teza la mate.el,care nu invata niciodata si radea de mine si de prietena mea care era iubita lui pe la spate....dar mi-am gasit consolarea la Dumnezeu,care este bun cu toti...
|
Draga Oana, cel mai bine si corect e nu numai sa nu copiezi sau sa te inspiri de la nimeni, dar nici sa nu dai altcuiva sa copieze de la tine. asa ai mereu constiinta impacata; si la lucrari si teze asa te verifici cat stii, asta e lucrul cel mai important. eu sunt studenta in anul 6 , si nu am copiat niciodata; cel mai greu e cand ceilalti imi cer sa le spun cate ceva, pentru ca unii sunt prietenii mei, dar nici nu vad bine, si ma si rosesc; asa ca le am spus sa nu imi mai ceara asa ceva ca eu nu pot s-o fac, si m-au inteles.