View Single Post
Vechi 21.04.2009, 12:10:11
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a a II-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a II-a)

[/COLOR]
Cerul cel nou și pământul cel nou trebuie înțelese la modul figurat, ca o schimbare radicală în care vor dispărea toate deprinderile cele vechi, care vor fi înlocuite cu sfințenia absolută:
[COLOR=blue]“ Domnul iarăși vine, și vine cu legea sfințeniei, și nu vine cu altă lege așa cum dai tu să spui, că în afară de legea sfințeniei nu va mai fi altă lege. Cele vechi trec și se șterg, și se aștern în locul lor [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și nimic necurat, nimic vechi, nimic omenesc nu va mai rămâne între cele noi.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1993)

Cerul cel nou și pământul cel nou trebuie înțelese la modul propriu, ca o împărăție care coboară pe pământ odată cu a doua venire a Domnului:
[COLOR=blue]“ Căci dacă cerul va coborî pe pământ ca să se așeze [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința din Scripturi, altfel va fi decât în vremea lui Moise, altfel va fi acum, la sfârșitul plinirii lucrării lui Dumnezeu, pentru că va trebui să nu se mai întrebe omul unul pe altul cum este sau ce este sau ce spune Dumnezeu, fiindcă [/COLOR][COLOR=fuchsia]Însuși Domnul va fi[/COLOR][COLOR=blue], pentru că Eu voi veni văzut înspre făpturi, căci dacă focul Duhului Sfânt se va coborî peste făpturi, apoi ochii făpturii va fi să se deschidă și să vadă ce este dincolo de cele nevăzute până acum, și apoi [/COLOR][COLOR=fuchsia]împărăția va fi în Domnul[/COLOR][COLOR=blue], Cel ce a făcut cerul și pământul. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-08-1993)

Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se lucrează[/COLOR], prin “coborârea de cuvânt a Domnului” care [COLOR=fuchsia]vine[/COLOR] la Pucioasa:
[COLOR=blue]“ Iată, vine pe pământ înțelepciunea cea dintru începutul cel dintâi și va prinde sub ea pe cei mândri ai veacului acesta, căci prințul lumii a iscodit pe Făcătorul, L-a iscodit prin oameni, prin trupuri, tată. Dar iată, Domnul cerului [/COLOR][COLOR=fuchsia]vine [/COLOR][COLOR=blue]iar prin cuvânt și lasă peste cele învechite [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-05-1994)
Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se împlinește[/COLOR], prin lucrarea de [COLOR=fuchsia]profeție[/COLOR] a “profeteselor” de la Pucioasa. Între preoții din BOR și profeții de la Pucioasa se instalează schisma:
[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, am ales-o pe România, și cine poate să-Mi tulbure planurile? Eu așa am binevoit; Eu, și nu tu, poporule al Meu din mijlocul României. Eu am voit să-ți aduc ție cuvântul Meu și să te chem să fii poporul Meu, poporul cel mic, deosebit din lume ca să fii poporul primirii cuvântului Meu de azi, al Scripturilor Mele care sunt scrise azi de cer și de tine. Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]profețesc și împlinesc [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Nu-i nimic dacă slujitorii bisericii nu voiesc să vin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994)

Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]acum[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se fac[/COLOR], prin lucrare de cuvânt, odată cu omul cel nou și cu veacul cel nou:
[COLOR=blue] “ Eu, Domnul, lucrez din nou prin cuvânt, precum la început, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și om nou și veac nou și ceresc. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994)

Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]se vor face într-un viitor neprecizat, [/COLOR]după ce se vor însămânța “prin cuvântul celui dela Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Dintr-un sâmburel mititel [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi însămânța[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], la cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1994)

Cerul cel nou și pământul cel nou [COLOR=fuchsia]se fac astăzi[/COLOR], odată cu cele văzute și nevăzute, care și ele se fac la Noul Ierusalim de la Glodeni-Pucioasa, întocmite prin “poporul” pucios cel plin de har:
[COLOR=blue]“ Ierusalime, poporul Meu iubit, Mă las, tată, deasupra ta cu cuvântul Meu dumnezeiesc, ca să te povățuiesc, Ierusalime, și să nu stai fără povața Mea și fără pacea Mea rostită peste tine prin cuvânt. Cuvântul a făcut cerul și pământul, văzutele și nevăzutele. Iată ce este cuvântul rostit. Cuvântul, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și azi[/COLOR][COLOR=blue] face [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ[/COLOR][COLOR=blue], și face văzute și face nevăzute, măi poporul Meu. Pace ție, Ierusalime, Ierusalime nou! căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin tine[/COLOR][COLOR=blue], tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și fac văzute și nevăzute, dar cel mai mult lucrez prin tine pe cele ce nu se văd, și dac-ai ști tu, tată, câte sunt făcute și nevăzute, nu ți-ar mai plăcea cum ești, și numaidecât te-ai grăbi să faci cărări peste cărări, cărări și iar cărări pașilor sufletului tău spre cele nevăzute, dar întocmite de Mine și de tine, poporul Meu cu har[…] “ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-10-1994)
Și Maica Domnului a fost, la vremea ei, [COLOR=red]cer și pământ nou[/COLOR]. (Prin consecință, cele care vor veni vor fi al treilea cer nou și al treilea pământ nou):
[COLOR=blue]“ Maica Mea împlinea această Scriptură, și ea a fost a lui Dumnezeu fiică, pentru că era făcătoare de pace, măi fiilor, și Eu am putut să-Mi fac sălaș în ea ca să Mă arăt oamenilor, că am făcut din ea poartă pentru Mine, ca să ies spre Israel; am făcut din ea [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și poartă de ieșire și de arătare, că am făcut-o pe ea din cuvântul Meu cel sălășluit în prooroci. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1994)
Cerul și pământul cel nou sunt o realitate deja împlinită, [COLOR=fuchsia]iată, [/COLOR]arătată acum ( 7 ianuarie 1995) spre vedere întregii lumi:

[COLOR=blue]“ Pace vouă, fiii Mei de la iesle, străjerii Mei cei mititei! Pace vouă, că Mi-ați făcut sălașul păcii la voi, că Mi-ați dat voie să-Mi fac prin voi sălaș de pace și de cuvânt peste pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iată[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci deasupra ieslei de la voi am cerul deschis, tată.“ [/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-01-1995)
Dumnezeul de la Pucioasa [COLOR=fuchsia]face acum[/COLOR] (14 mai 1995) [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR], anunțându-l cu prioritate poporului românesc:
[COLOR=blue]“ O, fiule român, stau înaintea ta cu începutul cel dintâi, și unesc sfârșitul cu începutul și grăiesc cu cuvântul din cele cerești, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și voiesc să-ți dau de veste ce fac. De patruzeci de ani se scriu pe pământ cele ce Eu grăiesc din cer, și am poruncit martorilor Mei să pună pe masa ta cuvânt din masa Mea, Românie, poporul Meu cel de două mii de ani. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995)

Dumnezeul de la Pucioasa [COLOR=fuchsia]vrea să așeze[/COLOR] [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] peste poporul pucios, denumit conspirativ “Israelul cel nou”:
[COLOR=blue] “ La început am făcut cerul și pământul, și la sfârșit te-am făcut pe tine, Israele român, ca să te pregătesc să stai cu [/COLOR][COLOR=red]cer nou și cu pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea Mea la venirea Mea. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vreau să așez[/COLOR][COLOR=blue] peste tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], lucrate prin cuvânt. La început a fost Cuvântul. Eu am fost Cuvântul la început, și tot Eu sunt și acum, la acest sfârșit. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-05-1995)