Subiect: Magia
View Single Post
Vechi 21.04.2009, 17:18:41
oana_maria oana_maria is offline
Member

Data înregistrării: 25.03.2009
Locație: Targu Neamt,Humulesti,judetul Neamt,o frumoasa zona depresionara plina de obiective turistice
Implicit

am vazut recent la televizor la o emisiune niste vrajitoare.
si ce as fi vrut sa le vorbesc!!! au incercat prin toate mijloacele sa caute oameni pe care sa-i prosteasca
1.desi sustin ca lucreaza cu "puterea" lui Iisus Hristos,diavolul vorbeste prin ele
2.harul divin vine doar la cei care s-au nevoit,sunt curati sufleteste si il iubesc doar pe Dumnezeu.ele nu stiu nici sa citeasca,se imbraca in haine scumpe,sa falesc cu haine de zeci de mii de euro etc
3.chiar ele au spus ca ritualul incepe seara cand se uita dezbracate intr- balta.puterea lui Hristos e prezenta cu cel care cunoaste tainele vietii duhovnicesti si e unit cu Dumnezeu TOT TIMPUL,si nu seara,pe intuneric,cand diavolul lucreaza prin aceste..nici nu stiu cum sa le mai numesc..
4.au spus (ca sa convinga si mai mult) ca un preot a fost la ele.cel care se duce la ele,mai ales daca stie la ce se asteapta,isi va avea plata.cat despre ele,numai minciuni spun satanele acestea.
5.ele cer bani.nu cunosc NIMIC despre caile Domnului.un bine facut nu are nevoie de rasplata,caci Dumnezeu da rasplata.
6.omul sa aiba rabdare si sa ceara ajutorul lui Dumnezeu.Viata nu inseamna numai comoditati,fericire si dreptate.Daca nu ar fi existat opusul acestor calitati,nu existau sfinti,nu exista durere,deznadajduire etc.sa avem rabdare si sa asteptam rabdare in ceruri,caci indiferent de necaz,indreptatirea de sine e pacat pe pamant,caci inseamna ca ne iubim pe noi si nu avem incredere in dreptatea divina.
7.Daca in Biblie spune clar sa nu mergem la vrajitori,iar in Vechiul Testament erau omorati de vii,ce ne invata ele pe noi?Ele contrazic Biblia???iar in Visul Maicii Domnului este mentionat un loc pregatite pt ei.asa ca daca au ajund sa contrazica aceste lucruri,iar oamenii se duc la ele,mult,mult am decazut.
este doar parerea mea.nu le pot suporta pe aceste vrajitoare,iar daca cineva spune ca nu a vazut niciodata pe diavolul pe pamant,sa se uite la aceste vrajitoare.
Reply With Quote