View Single Post
Vechi 21.04.2009, 22:11:02
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de silverstar Vezi mesajul
[COLOR=green]De unde știi tu ceea ce este corect și ceea ce este incorect? Nu ai nici un drept să judeci pe cineva. Asta tot de aici, de pe forum, am învățat. De la cei care nu permiteți altora să gândească liber... [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Unde scrie în Biblie, că ortodocșii sunt cei care au credință adevărată? Ce să cred despre restul oamenilor/credincioșilor care cred exact la fel? Asta nu e fală, mândrie, orgoliu, împotriva căruia voi vă ridicați și-l condamnați. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]De la începuturi, pentru Dumnezeu, au existat credincioși. Poți să-mi arăți în Biblie un rând, un cuvând în care să se vorbească despre ortodocși sau catolici? [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Nu mă poți obliga tu pe mine să scriu cum vrei tu. Ar fi absurd... Interesul meu e ca tinerii să nu aibă sufletul otrăvit de ură și să fie deschiși unirii bisericilor în numele iubirii și toleranței.[/COLOR]
Tocmai asta iti si scriam: poti gandi ce vrei, dar nu lasa impresia ca este invatatura Bisericii, caci nu este, fiind propriile tale ganduri, la care esti indreptatita ca orice persoana particulara.
Silvia, esti convinsa, cu mana pe inima, ca tu nu ai sentimente de ura, ca sa ai pretentia ca-i poti invata si pe altii acest lucru?
Reply With Quote