View Single Post
Vechi 21.04.2009, 22:46:52
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a III-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a III-a)

[/COLOR]
[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] chiar poporul pucios, “noul Israel”:
[COLOR=blue]“ Israele, fiule al cerului, [/COLOR][COLOR=fuchsia]tu ești [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], dar să fii. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-06-1995)
Dar, [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]urmează a fi lucrate[/COLOR] de către “Dumnezeul dela Pucioasa”, sprijinit la greu de către poporul pucios:
[COLOR=blue]“ Vezi tu, măi fiule, că Eu am dreptate când îți spun că [/COLOR][COLOR=fuchsia]avem de lucrat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]? “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 03-06-1995)
[COLOR=blue]“ […]căci sunt de șapte mii de ani îndurerat și plin de dor după viața Mea în om, așteptând să Mă așez în el cu împărăția Mea, cu pacea Mea și a lui, și să fac, sprijinit de om, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], așa cum am făgăduit prin prooroci, poporul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] deja la Pucioasa o realitate indubitabilă:
[COLOR=blue]“ Duhul Sfânt să Se bucure în voi, și din voi spre mulțimi. Pace vouă întru Duhul Sfânt al nădejdii! Nu vă potriviți la veacul acesta, la glasul veacului acesta. E veacul cel nou și cel sfânt cu voi. E împărăția cerurilor cu voi pe pământ. [/COLOR][COLOR=fuchsia]E[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-1995)

[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu[/COLOR] [COLOR=fuchsia]sunt[/COLOR] la Pucioasa o realitate împlinită, căci Duhul abia vine ca să rostească această proorocie:
[COLOR=blue] “ Crești și te hrănește cu cele vii, și moarte să nu mai mănânci, căci trupul tău este templu al Duhului Sfânt, Care vine în tine să rostească [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-10-1995)
Pământul României se transfigurează și [COLOR=fuchsia]acum [/COLOR]trece la înnoit și [COLOR=fuchsia]se face [/COLOR] [COLOR=red]cer și pământ nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]pe el[/COLOR]:
[COLOR=blue] “ Înalță-te înaintea popoarelor, tu, țară a întoarcerii Mele, căci pământul cel de [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum[/COLOR][COLOR=blue] trece la înnoit, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se face[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] pe el[/COLOR][COLOR=blue], precum a fost pământul cel dintâi. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 27-09-1995)
Abia după ce poporul de la Pucioasa va odrăsli și va crește viguros, sub creșterea lui [COLOR=fuchsia]vor odrăsli[/COLOR] și [COLOR=red]cerul și pământul cele noi[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Crești, copile, crești, și sub creșterea ta [/COLOR][COLOR=fuchsia]va odrăsli[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], căci toate înviază și se fac noi sub pașii tăi când tu crești. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 21-11-1995)
Venirea [COLOR=red]cerului și pământului cele noi[/COLOR] vor fi rodul rugăciunii fierbinți a poporului pucios, și Dumnezeu îl va da lui, împreună cu toate celelalte cele trebuincioase:
[COLOR=blue]“ Roagă-te și suspină după [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și după trup îmbrăcat întru nestricăciune. Roagă-te, Israele, roagă-te lui Dumnezeu, și El îți va da ale Sale. Roagă-te și veghează, ca să ai ce trebuie să ai. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1995)
[COLOR=blue] “ Rugăciunea ta va rodi veac nou, văzut de ochii tăi, va rodi [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], după cum este făgăduința prin Scripturi, și rodul nu va mai avea veștejire. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 23-05-1996)
Trei definiții pentru cuvântul “[COLOR=blue]cărare[/COLOR]”:
1.“[COLOR=blue]Dumnezeu[/COLOR]”;
2. “[COLOR=red]cer și pământ nou[/COLOR]”;
3. “[COLOR=blue]pace și cer[/COLOR]”:
[COLOR=blue]“ Cuvântul cărare înseamnă Dumnezeu, înseamnă pace și cer, înseamnă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], asta înseamnă cărare în limba cea dumnezeiască. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996)

“Definițiia sintagmei “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]”: “[COLOR=blue]hăinuța cea nouă a pământului[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“ Acum e veacul Domnului, și de aceea Dumnezeu S-a făcut cuvânt peste veacuri, peste pământ, căci pământul își așteaptă hăinuța lui cea nouă, la care Eu și cu sfinții și cu îngerii și cu tine, poporul Meu, lucrăm hăinuța nouă, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], loc al păcii și al dreptății. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-07-1996)
Dumnezeul de la Pucioasa, ca vistier al celor cerești, are corbii lui cu care se ajută în lucrul de facere a [COLOR=red]cerului și pământului celor noi[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Israele, Israele, bucuria Mea, te voi ajuta ca un Dumnezeu, ca să poți tu semăna cuvântul lui Dumnezeu mereu, mereu, copilul Meu, că Eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]am corbii Mei[/COLOR][COLOR=blue] care au grijă de lucrul Meu cu tine, numai tu să fii copilul Meu în ascultare, copilul Meu în credință și în nădejde, că Eu sunt un Dumnezeu tare, și sunt vistier al bunătăților cerești peste tine, ca să facem [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], fiule, copilul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-07-1996)
[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se fac [/COLOR] prin întruparea [COLOR=fuchsia]în om[/COLOR] prin cuvânt, cu iubire cerească, a Dumnezeului de la Pucioasa, așa cum s-a făcut prin Verginica și prin lelica Maria, sora ei:
[COLOR=blue]“ Am venit să Mă întrupez în om prin cuvânt, ca [/COLOR][COLOR=fuchsia]să fac[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=fuchsia] în om[/COLOR][COLOR=blue], și om nou în om.[…] Iubirea firească se face păcat, dar iubirea cerească se face [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]în om[/COLOR][COLOR=blue]. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-1996)
Deși Biblia plasează temporal [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] între Judecata de Apoi și Pogorârea Noului Ierusalim din ceruri, liderii pucioși pretind că ele se vor arăta “înaintea celei de-a doua veniri văzute a lui Hristos”:
[COLOR=blue]“ Beți din izvorul vieții și iubiți viața cerească pe pământ și izvorâți din voi viața Domnului și viața mea, ca să aibă viață pământul ca și în cer, și să se arate [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] înaintea venirii cea văzută a slavei Fiului meu. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 14-10-1996)
[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] [COLOR=fuchsia]se vor arăta [/COLOR] din România:
[COLOR=blue]“ O, fiică Românie, vino, că te pețesc să-Mi fii zi de odihnă, precum poporul Meu ales din tine Îmi este zi de odihnă și mireasă Îmi este întru venirea Mea, căci Eu sunt cuvânt, și iarăși toate se fac prin cuvânt, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va arăta[/COLOR][COLOR=red] cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] din tine, țară Românie, căci Eu așa binevoiesc, și în Mine Tatăl binevoiește. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 24-11-1996)
Noul Ierusalim de la Pucioasa (denumit conspirativ și “Israelul cel nou”) [COLOR=fuchsia]este chemat să fie[/COLOR] [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR] și [COLOR=fuchsia]este așteptat[/COLOR] să fie astfel. Ezitările nu sunt tolerate și așteptările nu sunt de glumit, ci au o tentă amenințătoare:
[COLOR=blue]“ Iar tu, Israele, să-Mi fii [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], scaun de domnie și așternut picioarelor să-Mi fii, precum a fost omul la început, în vremea odihnei Mele în om. Să știi, măi Israele, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]ești așteptat [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], om nestricăcios spre răscumpărarea trupurilor. Să știi, tată, că nu e de glumit. Să știi că trebuie să ai minte, și trebuie să știi ce înseamnă minte. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 01-12-1996)