View Single Post
Vechi 22.04.2009, 09:48:09
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a IV-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a IV-a)

[/COLOR]
Exact ca la Facerea lumii, “Dumnezeul de la Pucioasa” proclamă solemn la data de 4 iunie 1991 următoarele cuvinte de Facere: “[COLOR=blue]Să fie lumină! Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină![/COLOR]”Și îndată proclamă, adăugând:“[COLOR=blue]Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR]” Problema este că efectele acestei proclamații nu s-au prea văzut – căci până acum nu a confirmat nimeni apariția cerului și pământului celor noi, ci au rămas tot cele vechi spre folosință:
[COLOR=blue]“ La început eram Cuvântul; la sfârșit iarăși sunt Cuvântul, și iarăși zic: să fie lumină! Amin, amin, amin. Să se despartă lumina de întuneric, și întunericul de lumină! Să fie [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou![/COLOR][COLOR=blue] Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 22-12-1996)

Deși Biblia nu spune nimic despre schimbarea raiului cel vechi cu altul nou – și nici n-ar fi fost vreun motiv ca să se facă o asemenea schimbare – pucioșii pretind că odată cu schimbarea cerului și a pământului, prin “Cuvântul de la Pucioasa” se va schimba și raiul, făcându-se “un [COLOR=fuchsia]rai nou[/COLOR]”. Probabil că aceasta este una dintre cele mai mari gogomănii ale liderilor pucioși, puși pe inovații demiurgice în lumea văzută și mai ales în cea nevăzută:
[COLOR=blue]“ Mă fac cuvânt din cer pe pământ. Vin la tine, că sunt îndrăgostit de tine, și îndrăgostiții nu s-ar mai despărți. Mă port cu fiii ieslei Mele și Mă vestesc și Mă povestesc cu tine și în tine veste și poveste adevărată, Dumnezeu cuvânt pe pământ, Adevăr din Adevăr, Lumină din Lumină, Cel de o ființă cu Tatăl, prin Care toate s-au făcut la început. Și iată, iarăși lucrează Tatăl prin Fiul, prin Cuvântul, și iarăși se fac toate, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și [/COLOR][COLOR=fuchsia]rai nou[/COLOR][COLOR=blue] pentru om nou, pentru ca să se întoarcă omul în Mine, Făcătorul omului cel de la început. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 04-12-1996)

Spiritul pucios care pretinde că este “Șfânta Maria Egipteanca” își dă și el cu părerea despre [COLOR=red]cerul și pământul cel nou[/COLOR], și spune că acesta este făcut de sfinți și prin sfinți și din sfinți:
[COLOR=blue]“ Nu poate nimeni fără de mângâiere, iar taina aceasta este prea puțin, prea puțin pătrunsă de duhul omului, căci omul pe pământ vede cu ochii lui tot ce îl desparte pe el de Tine, și nu mai au vedere ochii lui și nu-L mai vede omul pe Dumnezeu nici cu ochii duhului, Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006)

Liderii pucioși se roagă și ei în “Cuvântul lui Dumnezeu” ca să se coboare [COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR] în toți (și peste toți) simpatizanții Noului Ierusalim:
[COLOR=blue]“ […]Și acum, dă-le oamenilor harul credinței sfinte și duh de umilință înaintea cuvântului Tău cel plin de foc de Duh Sfânt și de dor după om, și fă-i pe cei ce Te vor afla prin cartea aceasta, fă-i puternici împotriva ispitelor cele de pe pământ și cele ce vin de la trup, și dă-le lor duh de rugăciune sfântă cu care să ceară la Tine [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și Ierusalim nou în ei și peste ei, după făgăduința Ta cea din Scripturi,[/COLOR][COLOR=blue] …“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)

Duhul Pucios care se autodenumește “Șfântul Ioan Botezătorul” arată că numai Biserica de la Pucioasa are lucrare stăruitoare pentru[COLOR=blue] iertarea păcatelor făpturii[/COLOR] și pentru [COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Tu și eu și toți sfinții mărturisitori care au rostit cu gura lor păcatele lumii, au fost apoi să cadă în chinuri, căci lumea pentru păcatele ei i-a omorât pe sfinți, deși ea a fost judecată atunci când ea Te-a judecat pe Tine și Te-a dat crucii ca să mori, dar nimeni n-a știut atunci, din cei din lume că Tu ești mântuirea lor atunci și acum când ai venit și iarăși Ți-ai așezat biserica pe piatra ei cea dintâi și ai pus la lucru taina învierii morților și lucrare stăruitoare pentru iertarea păcatelor făpturii, de la începutul ei și până la cei mai mici ucenici ai Tăi prin care azi Te mărturisești în lung și în lat cu cuvântul venirii Tale pentru învierea morților, pentru [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și pentru dreptatea care va fi apoi darul sfinților Tăi care au biruit în ei lumea. Amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 20-01-2006)

[COLOR=red]Cerul și pământul cele noi [/COLOR]vor ieși (după ce va avea loc [COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvânt[/COLOR]) de sub apa râului de cuvânt care curge din gura “celui de la Pucioasa”:
[COLOR=blue]“ Dar Eu vin pentru că am spus că vin, și vin așa cum am spus că vin, și adun toate neamurile înaintea cuvântului Meu rostit de pe tronul slavei Mele, iar lângă tronul Meu, toți sfinții și îngerii, așa cum Eu am grăit acum două mii de ani în mijlocul ucenicilor Mei ca să descopăr lor toate tainele Mele pentru venirea Mea cu judecata făpturii, pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]înnoirea lumii prin cuvântul[/COLOR][COLOR=blue] care curge ca râul din gura Mea până ce va ieși de sub apa lui [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ no[/COLOR][COLOR=blue][COLOR=Red]u[/COLOR] și popor nou, seminție făgăduită lui Avraam, fiul credinței, pildă a fiilor lui Dumnezeu, credincioși și adevărați ca și Domnul lor. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 26-02-2006)

Sfinții se fac lui Dumnezeu templu, adică se fac “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]” :
[COLOR=blue]“ Nu poate nimeni fără de mângâiere, iar taina aceasta este prea puțin, prea puțin pătrunsă de duhul omului, căci omul pe pământ vede cu ochii lui tot ce îl desparte pe el de Tine, și nu mai au vedere ochii lui și nu-L mai vede omul pe Dumnezeu nici cu ochii duhului, Doamne al celor sfinți care s-au făcut și se fac Ție templu, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], o, Doamne.[/COLOR][COLOR=blue] “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 09-04-2006)

Toți pucioșii trebuie să se facă “[COLOR=red]cer nou și pământ nou” [/COLOR]pentru voia “Celui de la Pucioasa” în ei, mereu:
[COLOR=blue]“ Pace vouă! Mângâiați-vă cu izvorul cuvântului Meu și fiți mulțumiți și mulțumitori și fiți sfinți, fiilor, căci cel sfânt este locașul păcii Mele. Faceți-vă [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] pentru voia Mea în voi mereu, iar Eu, Domnul, cobor peste voi binecuvântarea Mea ca să pricepeți bine taina voii Mele și să aveți putere pentru împlinirea ei în voi, și să înnoiesc prin voi lumea ce va să fie și să fac din voi mângâierea Mea. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 11-06-2006)
[COLOR=purple]
[/COLOR]