View Single Post
Vechi 22.04.2009, 10:21:57
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Încet, încet, încet, devenim mai judecători decât Judecâtorul ! Asta e marea noastră Prostie! Ne credem mai vrednici decât Prostia însăși și suntem toți o apă și-un pământ!
Sa nu cadem in deznadejde. In calitate de crestini, avem pacate si ne luptam cu acestea cum putem. Dar, daca avem taria de a ramane crestini adevarati, Dumnezeu isi face salas in inima noastra si nu mai simtim rautatea celorlalti.

Dumnezeu ne ofera posibilitatea de a alege intre bine si rau. Ca sa alegem, trebuie sa stabilim clar si cu mult curaj ce este bine si ce este rau, cu smerenie, rugandu-ne sa nu cadem si noi in aceleasi greseli daca am trece prin incercari similare. Caci puterea de a marturisi credinta in aceste vremuri este un DAR dumnezeiesc de care cei care au acoperit icoanele nu s-au bucurat.

Oare noi, daca ne-ar pune cineva important sa acoperim icoanele, am accepta din slugarnicie de teama pierderii avantajelor materiale sau am alege sa-L marturisim pe Hristos, asumandu-ne riscurile? Iata marea intrebare. Poate ca Obama le-a pus la incercare slugarnicia universitarilor catolici. Daca au acceptat acest compromis, e limpede ca au acceptat si ca vor accepta si altele...
Reply With Quote