View Single Post
Vechi 22.04.2009, 11:58:40
sia's Avatar
sia sia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.11.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Sa presupunem ,prin absurd , ca trupul Domnului Iisus a fost ,,furat,, de ucenici ! Intrebarea este cu ce stirbeste asta Invatatura Lui Iisus ?

Poate spune cineva de pe acest pamant ca ar exista ,,ceva,, perfectibil in ceea ce -a spus si ce-a facut Domnul Iisus ?
Cred cu tarie ca NU !

Chiar de-ar fi fost un simplu muritor ,cum vor unii sa dovedeasca ,ce ,,hiba,, au gasit in viata LUI ? Indiferent ce ,,noutati ,, vor mai inventa unii sau altii , nu vor reusi nici pana la sfarsitul lumii sa inlocuiasca invatatura Lui, pentru ca este perfecta !
N-a existat alt OM atat de schingiuit ,atat de batjocorit ,de dusmanit ca Domnul Iisus si pentru ce ? pentru Binele pe care L-a facut ! Si L-au scuipat si L-au lovit si L-au defaimat si L-au rastignit pentru ca ne-a invatat cum sa biruim moartea !!!
Impotriva ,,intelepciunii, de jos a venit EL sa ne aduca cuvant si lumina de Sus , de la Tatal si.. cine crede in EL , crede si gata nu are nevoie de dovezi istorice sau mai stiu eu ce...Eu stiu ca Domnul Iisus este Fiul LUI Dumnezeu si ne-asteapta pe toti cu rabdare si dragoste curata sa intelegem asta si sa-L urmam ..si ca mine mai sunt sute de milioane de suflete si vor mai fi .
[COLOR=purple],,Eu , Lumina am venit in lume , ca tot cel ce crede in Mine sa nu ramana in intuneric ,,[/COLOR]