Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Pui din start greșit probelema ( întrebarea ) , fără voia ta, ci vrând să subliniezi ceva , ai greșit idea în sine. Spui tu că ce este mai important : libertatea sau Dumnezeu ? Păi draga mea, libertatea este egală cu Dumnezeirea , șh invers. În nici un caz una nu anulează pe cealaltă ci din potrivă. Dumnezeu nu înseamnă , îngrădire și robia cea lumească si nici libertatea cea adevărată, nu poate exista fără Dumnezeu, un Dumnezeu al iubirii, ce cu moarte pe moarte a călcat, iar cel ce iși dorește voit moartea este împotriva lui Dumnezeu și se află în afara oricărei libertăți.
|
dar eu nu m-am referit la libertatea adevarata...m-am referit la libertatea lumeasca pe care o au cei care nu cred in Dumnezeu sau cei care au o credinta slaba si nu au incredere in judecata cea dreapta a omului,si din acest motiv se sinucid.Noi am fost creati cu vointa,ratiune si sentiment,dupa chipul si asemanarea cu Dumnezeu,iar vointa omului este libera,omul este liber dar asta nu inseamna sa uite cine e si cine l-a creat.Omul trebuie sa calce aceasta libertate de a-si lua viata cand vrea el,pentru ca Dumnezeu i-a dat viata si hotaraste cand omul se intoarce in tarana.