Citat:
În prealabil postat de ex-christian
Deci sa-nteleg ca tu nu te-ai revolta deloc daca tie ti-ar fi interzis a te exprima liber in ceea ce-ti priveste confesiunea ta religioasa? Dupa logica asta a ta e ok cenzurarea crestinilor din orientul mijlociu.
Libertatea de expresie e foarte importanta intr-o societate libera, ce se doreste a fi democratica. Dezvoltarea culturala e o directa consecinta a liberei circulatii a ideilor, inclusiv a ideilor "satanice".
off: Salman Rushdie n-a scris nici o "carte satanica"
|
Citește o dată , de două , de trei, de o mie de ori ce am scris și caută să întelegi cele ce le-m scris. Avem boala asta de a da sens tuturor lucrurilor spre direcția "durerii"noastre. Nu mai revin asupra acestui subiect ! Uite, am uitat, ca să fiu mult mai clar, pentru orice minte , pentru că mie personal nu- mi este frică în astă lume de nimeni decât de Dumnezeu și din păcate și-n fața Lui mai greșesc și nu-mi place să mă ascund după degete, așa că îți repet, de Cenzură nu vei scăpa cât vei trăi, inclusiv când accesezi un site , un forum sau alte asemenea, pentru că altă modalitate de control nu s-a inventat în astă lume. Deci dacă la nivelul ăsta , există un control ( o cenzură ) îți dai seama la un Minister, Agenție națională , etc, etc .