View Single Post
Vechi 22.04.2009, 20:05:59
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Pregatirea venirii antihrisului se desfasoara chiar acum, in aceste zile. Multi nu stiu si nici nu-i intereseaza dar in aceste zile se vor introduce in dezbateri in parlament cele 4 noi coduri de procedura civila si penala care vor netezi calea spre societatea totalitarista sau noua ordine mondiala. Europenii au votat ca primarii noua constitutie care in fapt le ia drepturile si suveranitatea nationala, iar in sua presedintele si-a atribuit singur puteri discretionare si a anulat practic constitutia! Dupa noua lege europeana si americana oricine este "perceput" ca un risc pentru societatea pe care o construiesc ei (noua ordine mondiala) este automat considerat terorist si i se va aplica legea martiala care poate fi instituita oricand de catre presedintele american atat pe teritoriul sua cat si (atentie!) pe teritoriile oricarei tari care a semnat tratatele de securitate comuna cu sua (ue si multe altele). Noile coduri penale si civile vor modifica legea nationala astfel incat sa poata fi aplicata aceasta conducere din alte centre de pe glob direct pe teritoriul Romaniei fara ca noi sa avem ceva de spus. Acestea sunt necesare pt ca vor avea loc mari schimbari in urmatoarea perioada in toata lumea. Vor urma mari miscari sociale, molime (artificiale) si razboaie intre anumite state pentru a reduce populatia globului. In prima etapa aceasta se va reduce la jumatate. In a doua etapa cand deja toti vor fi marcati cu cipuri (RFID chip) se va trece la un control riguros a inmultirii oamenilor si se vor putea inmulti doar anumiti oameni care vor avea permis pt asa ceva. Prin aceasta si prin selectie si imbunatatire genetica se vor putea obtine "super oamenii" din viitor. Acesta este visul elitelor mondiale din prezent si din trecut - aplicarea eugeniei si controlul absolut al populatiei terrei. Acest lucru este scris si pe memorialul din Georgia unde elitele mondiale si-au expus planurile si scopurile printre care primul este "reducerea si mentinerea populatiei terrei spre nivelul de 500.000.000 oameni". Printre semnatarii acestuia este si Henri Kissinger - secretarul de stat american la acea vreme.
Acesta este inceputul sfarsitului, iubiti frati! Nu este cazul sa disperam, credeti in Iisus Hristos pentru ca cu el si prin el veti invinge! "Nu va temeti!" - spune Iisus Hristos! Multi vom suferi (si credinciosi si atei) si multi vom muri, dar moartea aceasta este doar o trecere catre Imparatie si catre Vesnicie! Nu este un sfarsit in adevaratul sens al cuvantului! Deci sa nu incetam sa ne rugam! Poate vor fi dintre noi si unii care se vor mantui si se vor bucura de Imparatia lui Dumnezeu cel Slavit in Sfanta Treime impreuna cu Maica lui Dumnezeu si cu toti Sfintii! Amin!