View Single Post
Vechi 22.04.2009, 23:09:48
Trandafir_Alb's Avatar
Trandafir_Alb Trandafir_Alb is offline
Senior Member

Data înregistrării: 19.04.2009
Locație: Timisoara
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anca-Miha Vezi mesajul
Nu crezi ca faptele omului vorbesc despre el in mod concludent? E important sa stim despre aceste lucruri, caci in felul acesta stim cu cine avem de-a face.
Nu este primul Presedinte care vorbeste intr-o institutie catolica, dar pana acum nu s-a mentiontat necesitatea acoperirii iconelor.
Mie personal nu mi-ar conveni sa tina un discurs intr-o biserica ortodoxa si sa ceara acoperirea icoanelor; ar fi si greu...
Absolut, cred asta, dar aici e vorba despre O fapta a unui SINGUR om care in comparatie cu FAPTELE, grave, ale ALTOR oameni e cam palida...daca e musai sa ne referim la americani, e suficient sa ne uitam la cat de mandri sunt ei cand isi implanteaza cipuri si deja stim cu cine ne impartim planeta si, clar, nu ma refer la toti cetatenii americani, nu toti gandesc asa, dar daca cei mai multi accepta un anumit lucru cel mai probabil o vor face si ceilalti...trist.
In niciun caz nu sunt de acord cu ce a facut, dar cine sunt eu ca sa conteze parerea mea si sa judec?!
La un moment dat circula un pe youtube (cred ca inca o face) un filmulet cu un roman de-al nostru care citeste din Biblie si o comenteaza ca pe o carte de povesti...nu pot sa redau niciun comentariu de-al lui ca mi-e rusine chiar, deci "amicul" nostru mi se pare ca a facut ceva mult mai grav decat nenea obama