View Single Post
Vechi 23.04.2009, 06:22:59
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a V-a)

[COLOR=purple]105. “Cerul și pământul cel nou” de la Pucioasa (Partea a V-a)[/COLOR][COLOR=red]
[/COLOR]
[COLOR=red]
[/COLOR]
[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou[/COLOR] au fost proorocite și pe vremea Verginicăi, nedespărțite de poporul cel nou de la Pucioasa, statornicite prin țăruș bătut în ograda lui Ilie Bunea din Glodeni, semn al începutului cel nou al chivotului (Bisericii Pucioșilor):
[COLOR=blue]“ O, Eu n-am stat din lucru, și Mi-am ridicat și Eu un nou popor și l-am îmbrăcat pe el în darul credinței sfinte ca să împlinesc prin credința lui toate câte Eu am proorocit în mijlocul tău prin trâmbița Mea Verginica, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și popor nou pe el, popor de nou Ierusalim, și M-am uitat pe hartă și am găsit aproape bucățica de pământ pe care Eu am stat întâia oară când am scos din ape cerul și pământul, și Mi-am bătut pe pământ țăruș nou atunci, însemnând cu el locul izvorului Meu cel înnoit și pe care Eu Mi-am ridicat chivot, ca semn al începutului cel nou cu Dumnezeu pe pământ.“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 29-05-2007)

Duhurile pucioșești care se autointitulează “Șfinții Apoștoli Petru și Pavel” cheamă România la credința pucioșească și îi urează să devină “[COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR]”:
[COLOR=blue] “ Vino și tu spre dreptate, țară a venirii Fiului lui Dumnezeu la tine, vino să crezi, și prin credința ta toate se vor face noi. [/COLOR][COLOR=red]Cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] să fii tu, precum Domnul ți-a hărăzit ție, o, țară scumpă a venirii Lui. Amin. [/COLOR][COLOR=blue]“[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 13-07-2007)

Dumnezeul de la Pucioasa așteaptă pasiv, odihnindu-se, așteaptă de șapte mii de ani, ca să se petreacă minunea mult așteptată, “[COLOR=blue]înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], înnoirea a toate, prin viața veacului ce va să fie apoi[/COLOR]”:

[COLOR=blue]“ Ne odihnim, fiilor străjeri, și apoi lucrăm în carte în ziua aceasta. Fiți veghetori, căci la lucrul veghii cea pentru Mine v-am așezat pe voi, căci dacă Eu pot fi între voi cuvânt, toate se fac noi și toate Mă slăvesc, și cele vechi trec cu trosnet, după cum este scris, iar cele noi Mă slăvesc întru lucrare de Duh Sfânt peste pământ și-Mi mângâie așteptarea Mea cea de șapte mii de ani, prin care aștept, aștept înfățișarea cea nouă a facerii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], tată, înnoirea a toate, prin viața veacului ce va să fie apoi, și în care lumea nu crede, și așa stă ea departe de lucrarea slavei Mele, care va schimba la înfățișare lumea, când într-o clipă toate vor trece în taina de nou Ierusalim, în veacul cel nou, care va dăinui, veacul vieții, fiilor, și viața lui peste cei ce sunt ai lui. Amin, amin, amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-12-2007)

Alteori însă, el promite o mobilizare și o implicare mai serioasă, promițând că “[COLOR=blue]va lucra mult[/COLOR]” pentru “[COLOR=blue]nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ[/COLOR]” :

[COLOR=blue]“ Eu, Domnul, voi câștiga Tatălui pe mulți, și apoi voi lucra mult ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ, precum este scris. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008)

Apoi pretinde că cerul și pământul cele noi se fac astăzi iarăși “prin cuvânt”, la fel ca prima dată, la întemeierea lumii:
[COLOR=blue]“ Să vină omul să învețe de la Mine prin acest cuvânt viața, căci am venit iarăși de la Tatăl la om, și lucrez cu slava pe care o am de la Tatăl mai înainte de întemeierea lumii, iar slava aceasta ce o am de la El este cuvântul gurii Mele, cuvântul care a făcut cerul și pământul, și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]face iarăși [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], Ierusalim nou și popor nou, precum este scris în Scripturi să lucrez Eu, Mieluțul Tatălui, pentru cei răscumpărați de El dintre oameni ca să fie ei împărăția Mea pe pământ. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 28-08-2008)

Apoi condiționează începerea lucrării de întemeiere a [COLOR=red]cerului și pământului cele noi[/COLOR] de “[COLOR=blue]răbdarea și slujirea pucioșilor cea pentru el”, și abia [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi va lucra[/COLOR]([COLOR=fuchsia]mult[/COLOR]) ceea ce a promis:
[COLOR=blue]“ Fiți îndelung răbdători, tată, și slujiți-Mi cu iubire, că am nevoie de slujirea voastră, tată, și prin răbdarea și slujirea voastră cea pentru Mine Eu, Domnul, voi câștiga Tatălui pe mulți, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]apoi voi lucra mult[/COLOR][COLOR=blue] ca să împlinesc Scripturile cele din urmă: nașterea din nou a lumii, [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue] și slavă de nou Ierusalim pe pământ, precum este scris. Amin. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 19-08-2008)

[COLOR=red]Cerul și pământul cel nou [/COLOR]vor ieși la iveală din neamul român, și anume din mijlocul lui, adică din grădinile șfinte ale Pucioasei. De aici se vor răspândi din loc în loc, peste tot pământul:
[COLOR=blue]“ … Eu vin și te învăț fața ei ca s-o cunoști și ca să te așezi înaintea Mea să-Mi ceri izbăvirea ta, neam român, căci voiesc să fac din mijlocul tău [/COLOR][COLOR=red]cer nou și pământ nou[/COLOR][COLOR=blue], și de la acest început să-Mi așez din loc în loc biruința Mea cea așteptată de veacuri, … “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 12-02-2009)

– La 7 aprilie 2009 se anunță din nou [COLOR=red]un cer și un pământ nou[/COLOR] care vine [COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR]:
[COLOR=blue]“ Eu rămân în iubirea ta și ți-o păstrez Mie, și în ziua a doua a lumii voi arăta rodul ei, prin care Eu am putut să-Mi săvârșesc biruința Mea și toată Scriptura împărăției cerurilor pe pământ curând, curând, și [/COLOR][COLOR=red]cer și pământ nou [/COLOR][COLOR=fuchsia]curând, curând[/COLOR][COLOR=blue], căci Eu sunt Cel adevărat în tot cuvântul Meu. “[/COLOR](Citat din “Cuvântul” datat 07-04-2009)