View Single Post
Vechi 23.04.2009, 10:39:14
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Mda, cercetam metoda de sacrificare a animalelor, ni se pare inuman sa taiem/mancam carne de porc dar muscam zilnic din aproapele. Uitam sa iertam, uitam sa zambim, uitam sa ne bucuram IMPREUNA de tot si toate. Dar deh..asta nu e important. Esential pentru mantuire este ca mor porcii si mieii in post.. dar ca nu sunt capabil sa IERTsi sa ma SMERESC, nu e important? Ca uitam sa fim UMANI intai cu semenul nostru , apoi cu animalele nu e mai grav oare? Stii cum vad eu problema Anca si Andrei? Un crestin ortodox ce posteste doar de mancare fara FAPTE este a fost si va ramane doar un vegetarian, nicidecum un crestin ortodox. Atunci..ce mai conteaza diferenta??
Nu este deloc asa,pentru ca realitatea mi-a demonstrat foarte clar un lucru:cine stie sa respecte viata in formele ei cele mai marunte,stie sa il respecte si pe om si implicit pe Dumnezeu.
Cine spune ca iubeste oamenii,dar mai apoi animale ori acela care afirma ca iubeste animalele,dar detesta oamenii,inseamna ca se ascunde in spatele unei ipocrizii pentru ca una nu o poate exclude pe cealalta si in toate trebuie sa avem echilibru.
Personal sunt ovo-lacto-vegetariana,singurul aliment de care nu mai pot sa ma ating pentru simplul motiv ca asa simt si trupul meu il refuza vehement,este doar carnea,iar de simtit ma simt excelent.
Reply With Quote