View Single Post
Vechi 24.04.2009, 02:09:53
nutzy
Guest

Implicit la multi ani!

Cred ca azi a fost prima zi din viata georgianei si a lui george cand au primit cadouri de ziua lor.Am gasit printre lucrurile aduse de cineva. maieuri,tricouri si chilotei noi.De asemeni am mai gasit intr-o geanta mai multe posete.Intr-una mai mare (restul erau mai micute) am reusit sa mai pun cate ceva si am facut un mic cadou pt. georgiana.Celelalte le-am dat fetelor.,mihaelei si danielei.Din lucrurile noi de care va ziceam mai sus ,am facut si lui george un cadou,pe care i l-am dat fetelor sa il dea ,dimineata ,cand ne-am intalnit sa mergem la biserica(mihaela ,daniela si george)Cadoul georgianei l-am dat fetelor aseara.Ziceau ele ca il vor ascunde ,imediat ce vor ajunge acasa cu el ,si il vor da astazi ca sa ii faca o surpriza.In poza care v-am trimis-o mai sus e Daniela si Georgiana cea cu fesul pe cap.Ea e cea mai mare ,ea face mancare,are grija de ceilalti,spala... si are si o telenovela preferata:Sclava Isaura.
Sa le uram si lor un La multi ani! sa fie sanatosi si numele lor de sfant sa ii ocroteasca zi de zi si sa le indrume pasii spre un viitor mai bun !
Dumnezeu sa ii binecuvanteze pe ei si pe toti cei care poarta numele Marelui Mucenic Gheorghe ,si derivatii sai!

hristos a inviat!